Dani Dečje Kulture - dani velikih popusta!
Novosti
21.09.2016.

Dani Dečje Kulture - dani velikih popusta!

Prva manifestacija „Dečji Dani Kulture“ u organizaciji Lagune biće održana pod sloganom „U igri sa knjigom“ od petka 23. do nedelje 25. septembra u svim knjižarama Delfi i Dexy Co Kids prodavnicama.

– POPUSTI – 


U knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga za decu 40%.
Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%.
Odabrani artikli iz LEGO programa biće na popustu od 10%.


Samo u knjižarama Delfi odabrani artikli iz dečjeg gift programa kao i odabrane Dexy Co igračke biće na popustu od 15%.


– INTERNET KUPOVINA –

 
Svi popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs, kao i u Dexy Co Kids internet prodavnici na www.dexy.co.rs, a za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni. Za porudžbine iz Srbije čija vrednost je veća od 2000 dinara dostava je besplatna.
                                              

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.


U Dexy Co Kids radnjama na odabrane igračke očekuje vas od 5% do 20% popusta, kao i 10% popusta na novu kolekciju garderobe i obuće.
 

– PREDAVANJA I RADIONICE –


U petak, 23. septembra u 18 sati, u knjižari Delfi SKC održaće se promocija knjige „Karavan čudesa“ jednog od najpopularnijih pisaca za decu Uroša Petrovića.

U subotu 24. septembra u knjižari Delfi SKC od 12 do 13 sati ilustrator Tihomir Čelanović održaće radionicu „Naučimo da crtamo“.

Od 13 do 15 sati u SKC-u istog dana održaće se kviz „Više igre – više znanja“. Učestvuj u kvizu i pokaži koliko poznaješ mapu sveta i carstvo životinja. Prijatelj radionice je Lavirint.

Od 15 do 17 sati uživajte u predavanjima Dragoslava Paunovića i Branka Stevanovića koji će na duhovit način izvoditi eksperimente i trikove iz knjige „Urnebesna fizika“, a predstaviće i razne zgode i nezgode Kraljevića Marka, zajedno sa Markom Aleksićem, autorom knjige „Marko Kraljević, čovek koji je postao legenda“.

Od 17 do 21 sat učestvujte u najzabavnijoj LEGO radionici. Kockicama nam dočarajte lik ili temu iz omiljene knjige i mi ćemo vas nagraditi LEGO poklončićem.

U subotu, 24. septembra, od 17 do 18.30 najpopularniji dečji pisac Ljubivoje Ršumović potpisivaće svoje knjige u Dexy Co Kids radnji u TC Ušće.

I za nedelju, 25. septembar, pripremili smo raznovrstan program. Od 12 do 13 sati u knjižari Delfi SKC uživajte u predavanju Aleksandra Diklića „Beograd večiti grad – šetnja kroz vekove“.

Mali kulinari, pripremite se jer ćete u nedelju od 13 do 16 sati imati priliku da dekorišete ukusne mafine u improvizovanoj poslastičarskoj radionici Dr. Oetker.

A od 16 do 17 sati tog dana pogledajte „Tajnu bakine škrinje“ – u predstavi koja govori o uspomenama, običajima i nameni starih porodičnih predmeta koje treba čuvati od zaborava!