Samo ovog vikenda - 50% POPUSTA za drugu jeftiniju knjigu! Akcija važi od 9. do 11. juna Dexyco prodavnicama i za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs. 

Vikend akcija - POPUST OD 20% na svu obuću osim na patofne!

SAMO od 09. do 11. juna, u svim Dexyco prodavnicama i na www.dexy.co.rs. 

Samo ovog vikenda  20% POPUSTA za kupovinu kišobran kolica.

Akcija važi od 9. do 11. 6. u svim našim prodavnicama kao i na www.dexy.co.rs i www.babypark.rs.

Ne propustite do 30% POPUSTA  na izdvojeni asortiman artikala za igru na otvorenom. Ponuda traje od 5. do 30. juna i važi SAMO za onlajn kupovinu.

Ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu preko naše mobilne aplikacije! Važi do 31. 8. 2023.  

Da skačeš od sreće do -40% POPUSTA na baš sve tramboline. Ova neverovatna ponuda traje od 5. do 30. juna i važi SAMO za onlajn kupovinu.

Mesečna bebi akcija – izdvojeni bebi artikli po super cenama. Do 30. juna u Dexyco i Dexyco Baby Park prodavnicama kao i za onlajn porudžbine na www.dexy.co.rs.

Međusezonsko sniženje –  na izdvojenu odeću i obuću omiljenih dečjih brendova. Akcija važi od 25. maja do 25. juna u Dexyco prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs.
Revell akcija! Do 30. juna, samo za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs.

Samo za vas smo pripremili neverovatne popuste na izdvojene proizvode. Akcija važi u svim našim prodavnicama i na sajtu od 24. maja do 21. juna! 

Kupovinom Stokke Xplory kolica, dezen Gold Black na poklon dobijate nosiljku. Akcija važi samo za kupovinu u Dexyco Baby parkovima kao i za sve onlajn porudžbine. Požurite i iskoristite ovu fenomenalnu ponudu jer ista traje do 10. juna.

Ne propustite super ponudu - do 20% POPUSTA na izdvojen asortiman auto-sedišta! Akcija važi od petka 19. do ponedeljka 19. juna u Dexyco i Baby Park prodavnicama, kao i za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs. 

Iskoristite popust od 20% POPUSTA na izdvojene proizvode.

Akcija važi za kupovinu u svim Dexyco prodavnicama kao i na www.dexy.co.rs i traje od 15. maja do 15. juna!

Učestvujte u prazničnoj igri. Okrenite točak sreće i osvojite super popuste za Online kupovinu!