Ovog vikenda ne propustite super ponudu - 20% POPUSTA na auto-sedišta! Požurite, akcija važi samo od petka 10. do nedelje 12. februara u Dexyco i Baby Park prodavnicama, kao i za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs. 

Iskoristite 20% popusta na izdvojene proizvode sa tematikom poznatih svetskih arhitektura i putovanja. Akcija važi od 06. do 12. februara samo za Online porudžbine na www.dexy.co.rs. Isporuka je besplatna za sve kupovine iznad 4.000 rsd.

Revell akcija! Do 28 februara, samo za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs.

Akcija od 15% na Chicco auto-sedišta i kolica – izdvojeni proizvodi po super cenama. Do 28. februara u Dexyco i Baby Park prodavnicama kao i za onlajn porudžbine na www.dexy.co.rs.

Mesečna bebi akcija – izdvojeni bebi artikli po super cenama. Do 28. februara u Dexyco i Baby Park prodavnicama kao i za onlajn porudžbine na www.dexy.co.rs.

Poklon Babyzen YO YO 6m+ set tekstil za sedište/tenda uz kupovinu Babyzen Yo YO kolica i korpe-Akcija traje do 15. februara u Dexyco prodavnicama i online na www.dexy.co.rs. 

Veliko sniženje na izdvojene proizvode u Dexyco prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs.  Akcija traje od 17.01. do 16.02.2023.godine.

Akcija novogodišnjih paketića – 20% popusta na paketiće za devojčice i dečake. Akcija traje do 15. februara u Dexyco prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs.

Sezonsko sniženje – Do 50% popusta na izdvojenu odeću i obuću omiljenih dečjih brendova. Akcija traje do 5. marta u Dexyco prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs.

Učestvujte u prazničnoj igri. Okrenite točak sreće i osvojite super popuste za Online kupovinu!