Kadice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
lorelli
17 proizvoda
Pročitajte

Kadice

Jedna od najlepših aktivnosti koju svakodnevno praktikuju sa svojom bebom je  kupanje. Ono predstavlja osnovu kada je u pitanju održavanje lične higijene i stvaranje zdravih navika za ceo život. Iz toga je lako zaključiti da je redovno kupanje bebe od velike važnosti za njen zdrav rast i razvoj.

Iako su tako male spisak opreme koje bebe trebaju je podugačak. Na to spisku u prvih nekoliko stavki svakako se nalazi i oprema za kupanje bebe. U Dexy Co kids radnjama kao i na našem sajtu dexy.co.rs izbor opreme za kupanje je veoma raznovrstan. Tu su, pre svega: kadice za kupanje, stalci i postolja za kadicu, zatim, podloge za kupanje, ležaljke za kupanje, bokali za kupanje, kofe za kupanje i svi ostali delovi opreme za kupanje.

Kadice za bebe svih uzrasta

Kada su bebe u pitanju roditelji ponajviše brinu i zaziru od kupanja novopridošlog člana porodice. Tako je malo, krhko i nežno i roditelji strepe od bukvalno svakog pokreta. Iz tog razloga je izbor kadice za kupanje ov velikog značaja.  Za koji ćete se model kadice za kupanje opredeliti zavisi isključivo od uslova u vašem domu i od vaših ličnih mogućnosti. U ponudi imamo modele kadica kod kojih postoji mogućnost sigurnosnog pričvršćivanja za kadu u kupatilu. Ovi modeli kadica naročito su zgodni za nešto starije bebe koje će se tokom kupanja brčkati i okretati i migoljiti u vodi, a ovim sigurnosnim merama proklizavanje i okretanje kadice u kadi je gotovo nemoguće. Ovi modeli kadice sa pričvršćivanjima su takođe zgodni kada kupate zajedno bebu i starije dete jer tada mogu zajedno da se kupaju.

Sklopive kadice su izuzetno praktične i odličan su izbor za porodice koje žive u manjem životnom prostoru. Posle svakog kupanja i prosipanja vode kadica može da se sklopi i odloži na neko manje izloženo mesto. Takođe ovi modeli kadica su savršeni za porodice koje vole da putuju jer sklopljena ne zauzima mnogo mesta i izrađuju se od kombinacije materijala koji su slabo podložni lomljenju i habanju.

Svi modeli kadica za kupanje se danas izrađuju po najnovijim anatomskim merilima. Većina kadica je modularne prirode što znači da može da se upotrebljava za kupanje novorođenčeta, bebe koja tek počinje da sedi i bebe koja samostalno sedi i služi se rukama. Takođe opremljene su i različitim vrstama termometara. Neki indikatori temperature mogu pokazivati samo temperaturu vode u određenim intervalima temperature  tako što promene boju ili na nalepljenom LCD ekranu koji se nalazi sa unutrašnje strane kadice mogu da pokazuju tačnu temperaturu vode. Takođe na skoro svim modelima koje imamo u asortimanu postoje graničnici sa unutrašnje strane kadice koji pokazuju maksimalnu količinu vode i otvore na dnu dizajnirane za brzo i sigurno  pražnjenje vode.

Kupajte bebu u toplini njene sobe

Ukoliko planirate da bebu, makar  prvim mesecima života kupate u sobi koja će svakako biti bolje zagrejana preporuka je da nabavite kadicu sa stalkom. Dodatak u vidu stalka za kadicu vam omogućava da bebu u kadi, ukoliko je potrebno, prenosite iz prostorije u prostoriju. Takođe, ukoliko imate probleme sa leđima prilikom savijanja, stalak za kadicu je odlično rešenje. Pre nego što rešite da nabavite i ovaj deo opreme za kupanje dobro pročitajte specifikacije proizvoda. Od kog materijala je napravljen i do koliku težinu može da iznese. Najbolje je da kadica za kupanje i stalak za kadicu za kupanje budu stog proizvođača kako bi se izbegla nepoklapanja u dimenzijama.

Podloge za kupanje

Podloge za kupanje predstavljaju odlično rešenje kada želite da bebu okupate na brzinu i skratite ceo proces. To je zgodno i praktično naročito u zimskim mesecima kada temperatura u kupatilu može da padne ili nikada ni ne dostigne onu optimalnu temperaturu vazduha neophodnu za kupanje bebe. Sve ležaljke za kupanje kao i podloge za kupanje poseduju anatomsku konstrukciju i donji deo presvučen gumom koji onemogućava klizane.