LEGO® Trolls

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Pročitajte

LEGO® TROLLS 

LEGO® TROLLS kocke i setovi, vode vas u bajkoviti svet mašte i kreativnosti. Uživajte u maštovitim avanturama, u muzici i prijateljstvu sa setovima inspirisanim novim filmom, Trolls World Tour.

Pridruži se Poppy i Barb, kraljici roka, i neka rok borba počne! Nadmeći se 1-na-1 u najvećem muzičkom izazovu na koncertu u Gradu od vulkanskog kamenja. Pomozi im da isprobaju različite akcesoare za kosu ispred ogledala – Branch čak može svašta i da sakrije u svojoj kosi! Kakve su to neverovatne, pokretne, filcane zavese na sceni? Zatim gledaj Trolove kako nastupaju sa igračkom gitarom i mikrofonom na okretnim binama.

Mi štedimo vaše vreme i novac. Nakon što odaberete Lego set dodajte u korpu koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Zatim popunite podatke za dostavu i način plaćanja. Kada ste popunili sva polja, ostaje vam samo da potvrdite svoju porudžbinu da bi uspešno obavili kupovinu. Za sve informacije ili pomoć pri kupovini možete nas kontaktirati putem telefona na broj ili nam pisati na imejl adresu.