Magazin

Mirage 2000 – elegantni delta lovac
Kolekcionarski kutak
Naslednik možda najpoznatijeg „delta“ lovca Miraža III, Mirage 2000 proizveden je u preko 600 primeraka koji su u službi devet zemalja sveta.
Detaljnije
LEGO septembar u Dexy Co Kids-u!
Novosti
Velika LEGO zabava u Dexy Co Kidsu i neverovatnih 20% popusta na ceo LEGO asortiman!
Detaljnije
Burago metal kit replike
Kolekcionarski kutak
Šta sve sadrže Bburago metal kit replike i koliko su teške za sklapanje, saznajte u novom tekstu Kolekcionara!
Detaljnije
Mig 25 Foxbat - bolid F1 među avionima!
Kolekcionarski kutak
Ovo je avion za kojeg su čuli čak i laici koji ne prate vojno vazduhoplovstvo. U periodu posle uvođenja u operativnu upotrebu aviona MiG-25, postignuti su svetski rekordi u brzini leta, brzini penjanja i visini leta. Neki od njih nisu još uvek prevaziđeni.
Detaljnije
Dečji Dani Kulture - dani velikih popusta!
Novosti
Predavanja, radionice, pokloni, popusti na igračke i dečje knjige i do 40%, od 21. do 23. aprila u svim Delfi knjižarama i Dexy Co Kids radnjama. Očekuju vas veliki popusti i pokloni. Dobro došli!
Detaljnije
Rafal – naslednik Miraža
Kolekcionarski kutak
Moderni naslednik poznate linije Miraž je višenamenski avion Rafal (Rafale) francuske kompanije Daso (Dassault). On danas predstavlja okosnicu vazduhoplovnih snaga Francuske i očekuje se da to bude još niz godina, čak do 2040.
Detaljnije
Ferrari Burago - dve razmere i dve serije
Kolekcionarski kutak
Vest da je poznati Burago posle 15 godina ponovo dobio licencu za Ferrari modele automobila obradovala je mnoge kolekcionare replika, posebno jer su Burago proizvodi lako dostupni širom Srbije.
Detaljnije
F-117 Stealth Fighter – vidljivi „nevidljivi“
Kolekcionarski kutak
U toku operativne upotrebe avioni F-117 imali su jedno obaranje u borbi. Vojska Jugoslavije je prva i jedina u svetu koja je zvanično uspela da sruši avion ovog tipa, u toku NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, 27. marta 1999. godine.
Detaljnije
Top Trumps karte od sada i u Srbiji!
Novosti
Igra sa više od 35 godina tradicije Top Trumps je kartaška igra popularna kako među decom, tako i među odraslima u velikoj Britaniji pre više od 35 godina. Od samog početka prepoznata je kao veoma zabavna ali i edukativna igra za sve generacije. Od 1999. godine, britanska kompanija Hasbro preuzima licencu i svrstava ovu igru m...
Detaljnije
Razmere replika automobila
Kolekcionarski kutak
Koje su najčešće razmere replika automobila i u čemu se razlikuju, saznajte u novom tekstu Kolekcionara.
Detaljnije
Dani Dečje Kulture - dani velikih popusta!
Novosti
Predavanja, radionice, pokloni, popusti na igračke i dečje knjige i do 40%, od 23. do 25. septembra u svim DELFI knjižarama i Dexy Co Kids radnjama. Očekuju vas veliki popusti i pokloni. Dobro došli!
Detaljnije
Grossery Gang - banda buđavaca iz supermarketa
TV Reklame
Grossery Gang buđavci su tu! Tako su šarmantni i tako fuuuj!
Detaljnije
Suhoj T-50 PAK FA superkrstaš
Kolekcionarski kutak
Svaki lovački avion mora posedovati vanredne manevarske performanse a taj zahtev je često u kontradiktornosti sa „nevidljivošću“. Stoga se mora praviti kompromis: znatno smanjena uočljivost ali uz očuvane letne karakteristike. Ovaj Suhoj je to postigao i smatra se za najsavremeniji lovački avion današnjice.
Detaljnije
LEGO City Fire
TV Reklame
30.08.2016.
Požar je u LEGO Gradu! Pozovite sve vatrogasce i krenite u akciju spasavanja!
Detaljnije
Bugatti EB110 – Burago Gold 1:18
Kolekcionarski kutak
Verovatno je malo kolekcionara autića koji nemaju bar poneki automobil snova u svojoj vitrini. Jedan od takvih je nezaobilazan u svakoj ozbiljnijoj kolekciji – Bugatti EB110.
Detaljnije
Revell Porsche Carrera RS 3.0
Kolekcionarski kutak
Na testu Kolekcionara - Porsche Carrera RS 3.0.
Detaljnije
Pod lupom Kolekcionara: Foke-Vulf FW 190 Revell 1:32
Kolekcionarski kutak
Kada se pojavio na nebu iznad Velike Britanije ovaj lovac je izazvao ozbiljnu zabrinutost kod engleskih pilota, a nemački su bili mnogo zadovoljniji nego Meseršmitom. Zvali su ga i “pilotov avion”. Posle nekoliko sati letenja piloti su imali utisak kao da su “kod kuće” u njemu.
Detaljnije
Suhoj Su-27 – ruska kobra!
Kolekcionarski kutak
Počasno mesto u nizu čuvenih ruskih lovaca Suhoj, zauzima Su-27, čuvena ruska kobra! To je višenamenski visokomanevarski dvomotorni lovac četvrte generacije namenjen za postizanje prevlasti u vazduhu u svima meteo uslovima, danju i noću.
Detaljnije