Sjajne vesti - od petka 22.11. stiže nastavak kolekcije Petominutnih priča!

Zbog izuzetno velikog interesovanja pripremljeno je još osam novih knjiga u kolekciji Petominutnih priča koje će se vizuelno i tematski uklopiti u kolekciju.

U susret novom Diznijvom filmu Zaleđeno kraljevstvo II trinaestu knjigu posvetili smo pustolovinama družine iz Arendela, koju predvode planetarno popularne sestre Ana i Elsa, koje ćete moći da čitate u Petominutnim zaleđenim pričama.

Knjiga sadrži pet priča koje opisuju putovanja i različite nove događaje već poznatih likova Kristofa, Svena, Olafa, trolova...


Zatim slede Petominutne bajkovite priče, novogodišnje, Mikijeve, rođendanske, o ljubimcima, poučne i priče za neustrašive. Kao i predhodnih dvanaest knjiga izlaziće svakog drugog petka na kioscima i mestima na kojima se prodaje štampa.

Da podsetimo, u proteklim mesecima svakog drugog petka izlazile su Petominutne priče, kolekcija je imala dvanaest knjiga koje su obuhvatile teme kao što su porodica, prijateljstvo, hrabrost, otkrića,...

Slikovnice su naišle na odličan prijem dece i roditelja zbog zanimljivih tema, predivnih ilustracija i atraktivnih Diznijevih likova. Namenjene su predškolskom i mlađem školskom uzrastu, dečacima i devojčicama. Idealne su za čitanje pred spavanje bilo da dete uči da čita ili mu čitaju roditelji. Svaka knjiga sadrži pet priča, a čitanje svake traje oko pet minuta.

 

13. knjiga ZALEĐENE PRIČE u prodaji od 22. novembra po ceni od 449 dinara.
 

string(0) ""
string(0) ""