Interaktivni pliš
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Super cene igračaka
3 proizvoda

Super cene igračaka

SUPER CENE - preko 100 igračaka na sniženju! Ne propustite priliku da obradujete svoje mališane fantastičnim poklonima po super povoljnim cenama!

Akcija se primenjuje na izdvojeni asortiman artikala. Ponuda važi od 14. septembra do 11. oktobra u svim Dexyco prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs

 

Pročitajte

Interaktivne plišane igračke spajaju najbolje iz dva sveta - meke plišane ljubimce koje će mališani obožavati i ineterakciju sa igračkom koja deci razvija maštu, empatiju i otkriva im nova saznanja.

 

Različite interaktivne plišane igračke čekaju vas u Dexy Co asortimanu - odaberite ljubimca, medu ili neku drugu životinju koja se ponaša kao kućni ljubimac ili edukativnu igračku koja peva pesmice, priča priče, postavlja i odgovara na pitanja i slično.

 

Bilo da želite da obradujete svoje dete ili tražite poklon za dragog mališana, ove odlične igračke koje hodaju, pričaju, emituju zvučne, svetlosne efekte i pevaju su uvek odličan izbor. Zavirite u bogatu ponudu i pronađite ono što vam najviše odgovara, a oduševljenje neće izostati.

Interaktivne igračke za bebe, dečake, devojčice ili univerzalne

Bez obzira na pol i interesovanja deteta, Dexy Co asortiman donosi širok izbor kvalitetnih interaktivnih igračaka koje će oduševiti mališane različitih uzrasta.

 

Odaberite igračku koja će ubrzo postati omiljena i obezbediti sate i sate kvalitetne igre, bilo samostalno, bilo u društvu. Ove sjajne zabavne igračke ne moraju služiti samo za zabavu, iskoristite ih kako biste deci približili važnost uvažavanja potreba drugih, kao i osnove odgovornosti kada je u pitanju briga o ljubimcu ili slično.

 

Odlično osmišljeni načini reagovanja igračke, kao i ponašanje deteta koje može diktirati dalji tok igre, vrhunski su način da se dete zabavi i nauči nešto novo.

 

Plišane interaktivne igračke uneće novu radost i interesovanja u dečiji svet i otvoriti im vrata sasvim novih dimenzija mašte. Uživanje, otkrivanje novih mogućnosti i vesela interakcija između deteta i nove omiljene igračke ispuniće mu dan kvalitetnom igrom i zabavom.

 

Procenite šta je to što bi vašem mališanu bilo najinteresantnije: igračka koja peva, igra, priča, ponaša se kao ljubimac ili nešto drugo i odaberite savršen model u raznovrsnom Dexy Co asortimanu gde vas čekaju najpopularnije i najbolje plišane interaktivne igračke za vaše dete.