Pribor za dojenje

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Uzrast
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
40 proizvoda
Pročitajte

Dojenje, kao odličan način da vaša beba dobije sve neophodne hranljive materije, nekada može biti prilično izazovan proces. 

Zbog toga donosimo odličnu opremu za dojenje koja će vama i vašoj bebi ovo iskustvo učiniti jednim od najlepših. Kvalitetne pumpice za izmazanje, silikonske bradavice ili štitnici za bradavice učiniće da uspešnije prevaziđete izazove sa kojim se možete suočiti tokom dojenja i učiniće ovaj period lakšim.

 

 

Ručna ili električna pumpica za izmazanje kao spas

 

Jedan od najvažnijih pomagača tokom dojenja svakako je efikasna pumpica za izmazanje mleka. Bilo da vaš izbor bude električna ili ručna pumpica za izmazanje, obe vrste su sjajno rešenje za sve one situacije kada morate da se odvojite od svog deteta na malo duže, a nezamenljive su i kada vam je potrebna noć neisprekidanog sna. 

U Deksiku pronaći ćete sjajan izbor opreme za dojenje, među kojom se, pored silikonskih bradavica i ostalih dodataka, nalaze i kvalitetne pumice za izmazanje. Kod pojedinih modela, možete odabrati intenzitet rada kako biste kontrolisali snagu pumice i količinu mleka koja izlazi. 

Za koju god vrstu pumice da se opredelite, važno je da vam bude udobna i da vam omogući da na lakši način obezbedite svojoj bebi zalihe majčinog mleka, čak i kada niste u situaciji da je podojite. 

 

Istražite široku ponudu različitih dodataka za dojenje, pumpica za izmazanje, cene, karakteristike i ostalu opremu koja vas čeka u Deksiku. Uživajte u izboru i odaberite proizvode koji će vam proces dojenja učiniti jednostavanijim, udobnijim i lakšim. 

Na raspolaganju su vam Avent električna pumpa za izmazanje ili ručna pumpa istog brenda, od kojih obe vrste dolaze u različitim varijantama, odnosno sa različitim dodacima, pa možete odabrati model sa tupferima, sa kesicama za zamrzavanje mleka ili ceo Avent set za dojenje. Tu su i Canpol, MAM, NUK, kao i Chicco pumpica za izmazanje, ali i drugi modeli među kojima možete naći udobne i funkcionalne saveznike u svakodnevnom hranjenju bebe.