Dodatna oprema
po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Čitaj, ne skitaj!
0 proizvoda

Čitaj, ne skitaj!

Zaronite u magični svet knjiga i iskoristite popust od 20%.

Akcija Čitaj ne skitaj važi od 15. do 21. jula, SAMO za ONLAJN kupovine na www.dexy.co.rs.

 

Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Dodatna oprema

Kada su bebe u pitanju sva dodatna oprema koja vam bilo koju aktivnost sa bebom može učiniti lagodnijom i zanimljivijom, trebala bi vam biti pri ruci. Zašto da vam kratak letnji pljusak pokvari šetnju kada možete da nabavite kišnu navlaku za kolica.

Dodatke za bebi kolica kao i ostalu dodatnu opremu za bebe renomiranih proizvođača i po veoma povoljnim cenama pronaći će te u Dexi Co kids prodavnicama, ali i na sajtu dexy.co.rs. Svi dodaci i prateća oprema za bebe učiniće da vreme koje provodite sa mališanom bude samo vaše.  

Dodatna bebi oprema za automobil

Sigurnosne baze za auto-sedišta su delovi dodatne opreme koji morate da nabavite odmah po rođenju bebe. Neophodna će vam biti za instalaciju auto – sedišta za bebe do godinu dana i za instalaciju sedišta koje će dete koristiti do svoje dvanaeste godine. Sigurnosne baze se lako postavljaju i u položaju okrenutom od vozača  u položaju ka vozaču. Sama težina ovog komada dodatne opreme omogućava stabilnost, a dodatna ojačanja sa bočnih strana dodatno će učvrstiti auto- sedište i pružiti maksimalnu zaštitu prilikom potencijalnih udaraca. Na određenim modelima sigurnosnih baza postoje indikatori u bojama ili znakovima koji, prema uputstvu proizvođača, menjaju boje ili znakove kada se baza pravilno postavi. Ukoliko zasebno kupujete sigurnosnu bazu i auto- sedište obavezno se dobro raspitajte da li su kompatibilni. Naši uslužni prodavci daće vam sve neophodne informacije i preporuke.

Kada beba malo poraste i krene da reaguje na okolinu za putovanja će vam biti neophodan i organizator za auto i kolica. Ovaj odličan komad dodatne opreme bića sjajan saputnik tokom dužih putovanja ili šetnji. U automobilu funkcioniše tako što se sigurnosnim kaiševima postavlja na zadnju stranu vozačevog ili suvozačevog sedišta. Gornja polovina se sastoji od jednog providnog džepa u koji po dimenzijama staje tablet ili mobilni telefon. Kod određenih modela ovakvih organizatora telefon ili tablet nećete morati da izvlačite iz te providne pregrade već kontrolu uspostavljate preko providnog dela. Podesivi mehanizmi na sigurnosnim kaiševima za učvršćivanje služe da bi se deo u kome se postavljaju telefon ili tablet postavio u visini očiju deteta. Donji deo organizatora za automobile i kolica, u zavisnosti od modela i proizvođača, opremljen je pregradama u koje vam mogu služiti za odlaganje omiljenih igračaka, kozmetike, flašica i ostalog. Ukoliko ovaj deo preteće opreme za bebe koristite za kolica on se savija na pola, pričvršćuje za kolica providnim delom okrenutim ka bebi. Svi obi organizatori su veoma prilagodljivi. U zavisnosti od modela kolica i bebinog uzrasta znaćete već koja će poza biti najpodesnija za vaše i potrebe vaše bebe.

Vaga za bebe

Ono o čemu vas odmah obaveste po rođenju bebe je koliko je teška. I dok ste sa bebom u bolnici meriće je svaki dan. I koliko god vam se taj podatak učinio nevažan, kada stignete kući osetićete potrebu da sami nastavite da merite težinu bebe. Kako bude rasla, težina će se povećavati, a rast težine svakim sledećim merenjem biće pokazatelj zdrave i negovane bebe. Vage za bebe posebno su baždarene i u sebi sadrže ugrađene stabilizatore koji su posebno dizajnirani za bebe u pokretu. Opremljene digitalnim displejima sa odstupanjima do 5g  prikazaće trenutnu težinu vaše bebe. Opcija poništavanja težine vam dozvoljava da bebu ne morate da stavljate direktno na vagu već ispod nje slobodno možete da stavite ćebe ili kadicu u kojoj će bebi biti svakako udobnije.  Odabirom opcije Tare vaga poništava dodatnu težinu i možete očitati samo težinu vaše bebe.

Kaiševi za prohodavanje

Iako će vam se ovaj deo bebi dodatne opreme učiniti nepotrebnim, čim beba bude krenula da ustaje i pravi prve korake shvatićete svu neophodnost kaiševa za prohodavanje. Prilikom konstrukcije i proizvodnje proizvođači su strogo vodili računa da kaiš bude anatomski potpuno adaptibilan bebi koja je u fazi prohodavanja. Sigurnosni kaiševi koji će pridržavati nesigurno bebino telo izrađeni su od neškodljivih i mekanih materijala koji se lako održavaju. Sigurnosne kopče su postavljene na mestima gde ni u kom slučaju ne mogu da povrede ili ugroze bebu.