Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

Letenje u Star Wars letelici?
09.
Aug
Hajde da se igramo!
Sada je i to moguće!
Mogućnost besplatne dostave i montaže
21.
Nov
Blog
Sem uzbuđenja, dolazak bebe iziskuje dobru pripremu jer je potrebno obezbediti sve što je potrebno vašoj bebi za dolazak iz porodilišta. U slučaju da vam je potrebna pomoć za opremanje bebine sobe, možete računati na nas. Predstavljamo vam novu uslugu Dexyco kompanije koja vam omogućavam besplatnu isporuku kao i montažu krupne opreme za bebe potpuno besplatno. Vaše je samo da poručite ili odaberete željeni nameštaj, a ostalo prepustite nama. Poručene proizvode ćemo besplatno dostaviti na vašu adresu a naše ljubazne kolege će potpuno besplatno sastaviti svaki komad nameštaja. Uslugu montaže možete zakazati ukoliko živite u Beogradu ili Novom Sadu. Kako se procedura zakazivanja razlikuje u zavisnosti od toga da li ste proizvod kupili u maloprodajnom objektu ili poručili Online,  molimo vas da ispratite uputstvo iz nastavka: Online kupovina: Potrebno je upisati napomenu "besplatna dostava i montaža" prilikom kreiranja porudžbine. Nakon provere dostupnosti, bićete kontaktirani.  Napomena za Online porudžbine: Usluga montaže u Beogradu je moguća samo za baby proizvode koji su na lageru u Dexy Baby Parkovima.   Maloprodaja: Za kupljene proizvode u našim Dexy Baby Parkovima (Baby park Ikea i Baby Park Rakovica) u Beogradu, kolege će vam tražiti sve potrebne podatke kako bi realizovali besplatnu isporuku i montažu.   * Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 011 7159840 ili nam pišite na online@dexy.co.rs. 
Nabavka školskog pribora za đaka prvaka i kako pravilno izabrati
13.
Aug
Blog
Kretanje u školu predstavlja uzbuđujući period kako za svako dete, tako i za ponosne roditelje koji se često pitaju kako je vreme tako brzo proletelo. Ukoliko se i vaš mališan sprema za prve korake u školskom svetu, važno je da budete dobro pripremljeni kako biste uživali u ovoj novoj etapi njegovog života. Kvalitetan školski pribor je odličan početak te pripreme. Nije samo važno da odgovarajući pribor obezbedi sve što je potrebno kako bi deca lakše savladala nove veštine i znanja, već može biti i zabavan i pomoći mališanima da s nestrpljenjem iščekuju početak nove školske godine. Dexyco nudi širok izbor školskog pribora za sve uzraste, uključujući omiljene junake, gumice, rezače, sveske i rančeve koji se prilagođavaju dečijim željama, ali takođe zadovoljavaju kriterijume kvaliteta i trajnosti. Kako biste adekvatno opremili svog prvaka i olakšali mu prve korake u školi, evo nekoliko korisnih saveta i stvari koje će vam biti potrebne: Ranac Izbor ranca je važan, posebno za prvake. Obratite pažnju na veličinu ranca, tako da bude dovoljno prostran da primi udžbenike i ostali pribor, ali ne prevelik da ne otežava detetu nošenje. Ranac treba da ima podesive kaiševe i udobnu potporu za leđa kako bi dete nosilo teret udobno i pravilno raspoređeno. Materijal ranca treba da bude izdržljiv i lak za održavanje. Pustite dete da izabere boju, oblik i dezen ranca kako bi se osećalo uključeno u ovu odluku. Pernica Pernica je mesto gde se čuva sve što je potrebno za pisanje i crtanje. Od olovaka i gumica do markera i bojica. Pernica treba da omogućava lako organizovanje pribora i da bude izdržljiva. Može imati više pregrada za lakše razdvajanje stvari. Prilagodite veličinu i oblik pernice u skladu sa potrebama i željama deteta. Sveske Pored udžbenika, sveske su neophodne. Prvaci trebaju sveske sa uskim i širokim linijama za učenje pisanja slova, kao i svesku sa kvadratićima za matematiku. Pribor za pisanje Grafitne olovke, gumice, rezači su osnovni pribor. Možete dopuniti sa hemijskim olovkama, flomasterima i drugim priborom za crtanje i podvlačenje. Flomasteri, bojice, pribor za crtanje Ovo je omiljeni deo školskog pribora, jer omogućava deci da izraze svoju kreativnost. Obezbedite i blok za likovno i torbicu za praktično nošenje pribora. Kutija za užinu Kvalitetna kutija za užinu je važna, posebno za prvake. Ona omogućava da dete ima osveženje pri ruci, a takođe je i prilika za deljenje sa drugarima. Oprema za fizičko Pored pribora za pisanje, razmotrite i opremu za fizičko vaspitanje. Birajte udobnu i kvalitetnu odeću i obuću prema pravilima škole i preferencijama deteta. Izbor školskog pribora može biti zajednička avantura za vas i vašeg prvaka. Posetite Dexico i pronađite sve što vam je potrebno za uspešan početak školske godine. Kako se što bolje organizovati za početak školske godine možetre videti klikom OVDE.
Najbolji školski pribor za vaše školarce
13.
Aug
Blog
Bilo da vaše školarce pripremate za početak nove školske godine ili ih u neko drugo vreme opremate kvalitetnom i pouzdanom opremom za školu, DexyCo je mesto gde vas uvek čeka fenomenalna ponuda i školski pribor koji će ih oduševiti. Pravilan izbor školskog pribora može značajno olakšati učenje i organizaciju, dok istovremeno podstiče kreativnost i produktivnost.   Koji školski pribor možete da pronađete u DexyCo ponudi? Prvi korak ka uspešnoj školskoj godini jeste odabir pravog školskog pribora. Olovke, hemijske, gumice, lenjiri i sveske - sve ove sitnice čine bitan deo školske svakodnevice. Kvalitetan školski pribor ne samo da olakšava pisanje i crtanje, već i doprinosi očuvanju pravilnog držanja tela tokom dugih časova. Od ergonomske drške na olovci do preciznih oznaka na lenjiru, svaki komad školskog pribora ima svoju ulogu u procesu učenja. Pravilan izbor školskog pribora, takođe, može doprineti organizaciji. Sveske sa različitim bojama omogućavaju jasno razdvajanje predmeta, dok fascikle i registratori čuvaju važne materijale uredno složene. Uz to, različite veličine i tipovi rančeva i torbi za školu omogućavaju pravilno raspoređivanje knjiga i pribora, čime se smanjuje opterećenje kičme i ramena. Tako, deo naše velike ponude čine i: - Školski rančevi - Pernice - Sveske i blokovi - Olovke i bojice različitih vrsta - Kutije za užinu, boce za vodu - Agende, dnevnici, notesi Pored svega navedenog, tu je i mnogo toga još.   Školski pribor koji će mališani obožavati Školski pribor nije samo alat za pisanje i računanje, on takođe podstiče kreativnost i maštovitost. Od šarenih flomastera koji omogućavaju kreiranje živopisnih ilustracija do raznobojnih blokova i svezaka koje doprinose inspiraciji za pisanje, školski pribor je i sredstvo izražavanja. Kako je poznato da školarci, posebno oni mlađi, imaju svoje omiljene boje, šare, crtane junake, junake iz popularnih animiranih filmova, kao i životinje i kućne ljubimce, u našem asortimanu možete pronaći upravo školski pribor sa svim ovim motivima. Preporučujemo da obratite pažnju na to šta oni vole, a možda i njih da povedete u nabavku sa sobom i da zajedno odaberete pribor i opremu za školu po njihovom ukusu.   Odlučite se za školski pribor koji će trajati Bilo da su u pitanju predškolci, učenici mlađih ili viših razreda, školski pribor iz DexyCo ponude će vam pružiti mogućnost da izaberete sve što im je potrebno za školu. Tu su brojni poznati brendovi školske opreme čije proizvode karakteriše kvalitet i pouzdanost. Uz odgovarajući odabir pribora i opreme učenje će biti lakše i zanimljivije, a postizanje dobrih rezultata jednostavnije. Istražite našu celokupnu ponudu na OVDE i izaberite rančeve, pernice, sveske, olovke, bojice, kao i ostali školski pribor i opremite vaše mališane kvalitetnom opremom uz koju će školski dani biti lepši i uzbudljiviji.
Nova usluga – plaćanje karticom kod kurira!
06.
Dec
Blog
Kurir je doneo pošiljku, želite da je platite ali tek onda shvatate da kod sebe nemate gotovinu? Ovo je svima dobro poznata neugodna situacija koja od sada može biti samo prošlost! Od danas, u saradnji sa kurirskom službom D Express Dexyco svim onlajn kupcima nudi novu pogodnost – mogućnost da svaku pošiljku prilikom dostave plate platnom karticom. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju instaliranu aplikaciju za plaćanje zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, i Vi ćete umesto gotovinom, moći poštarinu i otkupninu da platite i svojom platnom karticom ili mobilnim telefonom. Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.
Porsche 911 Turbo (930 iz 1974.)
03.
Aug
Kolekcionarski kutak
Za mnoge ljubitelje automobila Porsche je samo i jedino serija 911 – i tačka! Svi ostali, koji nemaju bokser motor nazad u repu nisu pravi Poršei. Bar ne za mene. Ni za mnoge druge.