Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

Lamborghini Miura - automobilska ikona
25.
Feb
Kolekcionarski kutak
Kada se pojavila na ženevskom salonu 1966. čitav automobilski svet je zanemeo kad ju je ugledao! Miura je doživela nepodeljene pohvale javnosti, stručnjaka i auto-štampe. Bukvalno su svi bili impresionirani gotovo erotskom elegancijom linija, kao i revolucionarnim dizajnom, neviđenim do tada. Nema proizvođača replika automobila (gotovih modela ili maketa na sklapanje) koji u svom asortimanu nema nju – Miuru, pa tako i poznati Burago nudi lepoticu u razmeri 1:18 u seriji Gold.
Letenje u Star Wars letelici?
09.
Aug
Hajde da se igramo!
Sada je i to moguće!
Mogućnost besplatne dostave i montaže
14.
Feb
Blog
Sem uzbuđenja, dolazak bebe iziskuje dobru pripremu jer je potrebno obezbediti sve što je potrebno vašoj bebi za dolazak iz porodilišta. U slučaju da vam je potrebna pomoć za opremanje bebine sobe, možete računati na nas. Predstavljamo vam novu uslugu Dexyco kompanije koja vam omogućavam besplatnu isporuku kao i montažu krupne opreme za bebe potpuno besplatno. Vaše je samo da poručite ili odaberete željeni nameštaj, a ostalo prepustite nama. Poručene proizvode ćemo besplatno dostaviti na vašu adresu a naše ljubazne kolege će potpuno besplatno sastaviti svaki komad nameštaja. Uslugu montaže možete zakazati ukoliko živite u Beogradu ili Novom Sadu. Kako se procedura zakazivanja razlikuje u zavisnosti od toga da li ste proizvod kupili u maloprodajnom objektu ili poručili Online,  molimo vas da ispratite uputstvo iz nastavka: Online kupovina: Potrebno je upisati napomenu "besplatna dostava i montaža" prilikom kreiranja porudžbine. Nakon provere dostupnosti, bićete kontaktirani.  Napomena za Online porudžbine: Usluga montaže u Beogradu je moguća samo za baby proizvode koji su na lageru u Dexy Baby Parkovima.   Maloprodaja: Za kupljene proizvode u našim Dexy Baby Parkovima (Baby park Ikea i Baby Park Rakovica) u Beogradu, kolege će vam tražiti sve potrebne podatke kako bi realizovali besplatnu isporuku i montažu.   * Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 011 7159840 ili nam pišite na online@dexy.co.rs. 
Nova usluga – plaćanje karticom kod kurira!
06.
Dec
Blog
Kurir je doneo pošiljku, želite da je platite ali tek onda shvatate da kod sebe nemate gotovinu? Ovo je svima dobro poznata neugodna situacija koja od sada može biti samo prošlost! Od danas, u saradnji sa kurirskom službom D Express Dexyco svim onlajn kupcima nudi novu pogodnost – mogućnost da svaku pošiljku prilikom dostave plate platnom karticom. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju instaliranu aplikaciju za plaćanje zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, i Vi ćete umesto gotovinom, moći poštarinu i otkupninu da platite i svojom platnom karticom ili mobilnim telefonom. Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.
Porsche 911 Turbo (930 iz 1974.)
03.
Aug
Kolekcionarski kutak
Za mnoge ljubitelje automobila Porsche je samo i jedino serija 911 – i tačka! Svi ostali, koji nemaju bokser motor nazad u repu nisu pravi Poršei. Bar ne za mene. Ni za mnoge druge.
Razmere replika automobila
31.
Oct
Kolekcionarski kutak
Koje su najčešće razmere replika automobila i u čemu se razlikuju, saznajte u novom tekstu Kolekcionara.