Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam velicina ne odogvara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem na kontakt telefon 0648496666 ili nam pošaljite email na adresu: online@dexy.co.rs. Neophodno je da u tom trenutku imate pored sebe broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.

Takodje ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na kontakt telefon 0648496666 ili nam pošaljite email na adresu: online@dexy.co.rs Vaš broj računa/otpremnice i šifru i veličinu artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.

Nakon prijave za zamenu artikala, neophodno je robu adekvatno upakovati i zajedno poslati po kurirskoj službi Dailly Express zajedno sa račun-otpremnicom koju ste dobili uz online porudžbinu, kao i sa odštampanom, popunjenom dokumentacijom koju ste dobili na e-mail adresu prijavljenu prilikom kreiranja online porudžbine.Onog momenta kada se nama vrati roba na stanje, biće Vam poslat zamenski artikal.

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznost jedne poštarine u iznosu 240 din. Daily Express kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

 

 

Vaš Dexy Co Kids!