Tehničke olovke i minice

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
17 proizvoda
Pročitajte

Tehničke olovke su sinonim za preciznost i kao stvorene su za uredno pisanje, tehničke crteže i ostale zadatke koji zahtevaju posebnu pažnju.

 

Veseli motivi poput voćkica, astronauta, jednoroga i sličnih unose dodatnu zabavu u omiljene aktivnosti školaraca, a kvalitet donosi zadovoljstvo izbegavanja frustracije zbog olovaka koje se često lome ili ne pišu onako kako bi trebalo.

 

U skladu sa namenom i potrebama, možete pronaći različite vrste tehničkih olovki - raznih boja, oblika, kao i sa različitim karakteristikama koje omogućavaju da za svaki zadatak pronađete odgovarajući pribor za najbolje rezultate.

Pronađite tehničke olovke sa minama različite debljine

Tehničke olovke su obavezan deo školskog pribora svakog đaka, ali i svih onih koji vole lepo pisanje, crtanje i cene urednost.

 

U skladu sa potrebama i namenom olovke, odaberite modele različitog stepena tvrdoće, kao i dimenzija minica, koje odgovaraju različitim zadacima. Zavisno od dimenzija mina, tehničke olovke mogu ostavljati trag različite debljine, te je lako pronaći one koje će biti savršen izbor za konkretne zadatke.

 

Pored toga, kvalitetne tehničke olovke su odlična investicija jer su dugotrajne i praktične. Možete ih dugoročno koristiti jer sve što treba da uradite je da zamenite minice kada se istroše, što je školarcima posebno interesantno i zabavno. Možete odabrati mine različite debljine, kao što su 0,5 ili 0,7, ali i deblje poput 3,5 i slično.

 

U Deksiku pronađite olovke visokog kvaliteta i odličnih karakteristika koje će vam omogućiti uredno pisanje i crtanje savršenih linija. Start, Milan i Stabilo tehničke olovke samo su deo našeg asortimana - istražite sjajan izbor i odaberite olovke koje će vama ili vašem detetu omogućiti da lakše piše uredno i čitko ili da crta savršeno precizno.