Poslujemo od 1996. godine i lideri smo u uvozu i distribuciji aktuelnih svetskih igračaka, dok ujedno imamo i široko razvijenu mrežu maloprodajnih objekata za decu.

Svoju lidersku poziciju potvrđujemo poverenim pravom da na teritoriji Srbije, a za pojedine brendove i u celoj regiji, zastupamo vodeće svetske kompanije za proizvodnju igračaka poput: LEGO, Hasbro, MGA, Disney, Moose, Burago, Majorette, Revell, Tomy i mnoge druge.

Od 2007. godine razvijamo sopstvenu maloprodajnu mrežu Dexy Co Kids koja je i jedan od fokusa našeg strateškog poslovanja.
Naša mreža u Srbiji trenutno broji 41 specijalizovani maloprodajni objekat u 20 gradova širom zemlje.

Dexy Co Kids maloprodajni objekti se nalaze na najaktuelnijim lokacijama a svaka prodavnica je veoma pažljivo i kreativno osmišljena. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje zadovoljstva potrošačima prilikom kupovine.

Pored igračaka, uvoznici smo bebi opreme italijanskog brenda Brevi,dečije garderobe Idexe, Blukids i poljskog brenda Cool Club kao i obuće španskog brenda Pablosky i američkog brenda Pediped.

2012. godine smo osnovali Dexy Co Slovenija a svoje poslovanje kontinuirano razvijamo u svim zemljama bivše Jugoslavije.
Trenutno zapošljavamo oko 400 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.

Veliko iskustvo i ljubav koju gajimo, u poslovanju sa proizvodima koji su namenjeni deci, preporučuje nas za pouzdanog i poštovanog inostranog partnera.

Svake godine svojim vernim kupcima predstavljamo najnovije svetske trendove što će biti i vizija u budućim godinama poslovanja.


Naša vizija
Kreiranjem trendova, kroz svet mašte,inspirišemo srećno detinjstvo i uz osmeh, oplemenjujemo svet oko sebe.

Naša misija
Osluškujući vreme koje dolazi, kontinuirano unapređujemo našu organizaciju i uvek, korak ispred drugih, ispunjavamo rastuća očekivanja tržišta.

Pružamo jedinstven doživljaj kupovine proizvoda koje karakterišu kvalitet, bezbednost i inovativnost.
Posvećeni smo aktivnostima koje za cilj imaju ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.


Vrednosti

Fair Play
Pre donošenja odluke, uzimamo u obzir dobrobit svih uključenih u poslovni proces. Realizujemo ono što je dogovoreno. Usmeravamo se na naše snage, a ne na tuđe slabosti.

Integritet
Radimo ono što govorimo. Preuzimamo odgovornost za odluke i rezultate. Ukazujemo aktivno na rizike u poslovanju. Trudimo se da kontrolišemo sopstvene emocije u cilju poštovanja drugih ljudi.

Inovativnost
Aktivno sagledavamo okruženje i radimo na unapređenju procesa. Kontinuirano uvodimo nove projekte na tržište. Pratimo trendove u tehnologiji. Prepoznajemo, podržavamo i motivišemo davanje inicijativa za nove ideje.

Angažovanost
Podržavamo inicijativu zaposlenih za njihov lični razvoj. Ohrabrujemo međusobno prenošenje znanja i iskustva. Razumemo svoju individualnu ulogu u ostvarenju ciljeva. Uzimamo učešće u aktivnostima koje sprovodi kompanija. Mi smo uzor drugima kroz davanje ličnog primera.

Odgovornost prema zajednici
Poštujemo pravila i zakone koji se odnose na zaštitu životne sredine. Pomažemo socijalno ugroženim kategorijama društva. Promovišemo i podržavamo zdrav način odrastanja i života. Plasiramo zdravstveno ispravne proizvode.