Lepak tečni, lepak u stiku, selotejp

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
14 proizvoda
Pročitajte

Pribor za lepljenje nezamenljiv je kada su kreativni zadaci ili igra u pitanju. Kvalitetni sastojci i proizvodi koji omogućavaju vašim mališanima da ostvare svaku svoju zamisao učiniće baš svaki projekat uspešnijim.

 

Zato što znamo koliko je važno da prilikom lepljenja, sastavljanja i kreiranja sve stoji baš onako kako je zamišljeno, u Dexy Co asortimanu možete pronaći kvalitetan lepak za papir, lepak u stiku, tečni lepak, kao i selotejp trake sa posebnim dezenima koji će svaki rad i kreaciju dodatno obogatiti.

 

Neka mališani puste mašti na volju i samostalno prave čestitke, figurice od papira ili drugih materijala i uživaju u stvaralaštvu i kreativnosti uz lako i postojano lepljenje. Svaki školski projekat ili kreativna zabava zahtevaju dobar materijal koji se lako nanosi i omogućava da sve ostane na svom mestu. Ukoliko se odlučite za proizvode kao što su selotejp sa dezenima, gliter lepak i slični sve će izgledati još interesantnije, a sam proces lepljenja će biti zabavniji.

 

Olakšajte detetu da posveti posebnu pažnju detaljima uz adekvatan pribor i materijal koji će mališanima omogućiti da se dodatno poigraju sa konzistencijama, bojama i teksturama sredstava za lepljenje. Tečni lepak idealan je za malo ozbiljnije naume i školske projekte, dok je lepak u stiku idealan za mališane koji nisu vični idealnom doziranju. Pakovanje lepka u stiku će im omogućiti precizno nanošenje i jednostavnu upotrebu bez mrlja ili kapljanja po drugim površinama.

 

Gliter lepak ili lepak sa šljokicama posebna je vrsta materijala koji dozvoljava da kreativnost procveta i daje poseban pečat svakoj kreaciji. Sve što je potrebno jeste da odaberete ono što najviše odgovara vašem mališanu i da ga obradujete materijalom koji mu je uvek potreban.

 

U Deksiku vas čeka odličan izbor lepka različitih vrsta i karakteristika, kao i lepljivih traka koje odgovaraju različitim namenama, pa čak mogu poslužiti i kao ukras.