Makaze

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
10 proizvoda
Pročitajte

Makaze za decu - Seckanje i kreiranje nikad nije bilo lakše

 

Ukoliko i vaši mališani obožavaju da učestvuju u različitim kreativnim projektima, seckanju, lepljenju, pravljenju različitih zanimljivih predmeta i crteža, biće im potrebne i kvalitetne makaze za decu.

 

Dobrim makazama mogu da seku klasičan papir, kolaž papir, deblje hartije poput hamera, ali i različite dodatke i dekorativne elemente koje će koristiti za izradu svojih malih kreativnih ostvarenja. To mogu biti slamčice, stikeri, različiti prirodni materijali poput lišća koje su sakupili u parku, travčica, ali i selotejp trake, folije, celofane i mnogo toga još što će biti potrebno za časove likovne kulture.

 

U DexyCo ponudi ćete pronaći raznovrsne modele makaza za decu različitih veličina - od onih manjih, namenjenih mlađim klincima i klincezama, koji imaju manje šake i prste, do onih nešto većih za starije školarce. A kada je u pitanju dizajn, tu nema granica, jer vas očekuju najzanimljiviji modeli različitih boja.

 

Interesantno je što se u ponudi mogu naći i makaze sa nastavcima koji su savršene za sve kreativne poduhvate. Ovi nastavci se obično jednostavno menjaju i na jedinstven način seku i oblikuju papir, što je klincima posebno zabavno.

 

Ne zaboravite i da su sečenje papira, određenih oblika i slično, neke od aktivnosti koje pozitivno utiču na razvoj motorike, posebno na finu motoriku.

 

Čak i kad su deca mala, a želite da ovu aktivnost uvrstite u njihove obaveze kako biste na vreme podstakli razvoj ovih veština, predlažemo da odvojiti malo vremena da ispratite sve ovo. U ovom uzrastu, kada su oni mali i nedovoljno oprezni, obavezno je da budete sa njima i pomognete im u rukovanju makazama kako ne bi došlo do povreda i kako bi oni pravilno naučili da ih drže i koriste.

 

Opremite svoje mališane najboljim priborom za školske i vanškolske aktivnosti, izaberite odgovarajuće makaze za decu i uživajte u njihovom izražavanju kreativnosti i lepoti sveta koji ih okružuje.