Grafitne olovke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
48 proizvoda
Pročitajte

 

Grafitne olovke - Neizostavni pribor za pisanje i crtanje

 

 

Grafitne olovke su popularan pribor za crtanje i pisanje kod dece, uz koje oni mogu da iskažu svoju kreativnost na papiru, da uče pisanje, crtanje i napreduju u svom razvoju.

Postoje različite vrste grafitnih olovaka - one sa tvrđim i mekanijim grafitom, deblji ili tanji modeli, u zavisnosti od toga za šta će biti potrebne vašim mališanima. Neke od njih imaju svoju posebnu namenu, neke lakše i lepše leže u ruci, lakše se režu, ali je najveći broj onih klasičnih, zgodnih u različitim prilikama i za različitu upotrebu, bilo da je u pitanju crtanje kod kuće ili za primenu u školi.

 

Raznovrsni oblici i modeli grafitnih olovaka

 

U DexyCo radnjama, kao i u online prodavnici vas čeka fenomenalna ponuda - imate priliku da izaberete neki od većih ili manjih setova olovaka ili da se odlučite za kupovinu olovaka po komadu.

Deca posebno obožavaju one koji imaju zanimljiv dizajn, jarke boje, ili imaju neke posebne dodatke koji ih čine interesantnim i privlačnim - tako neke od njih imaju pom-pom detalje, različite priveske, neke imaju gumicu na vrhu, dok su neke sa crtanim likovima i u bojama za devojčice i za dečake.

Za školarce su sjajni modeli koji dolaze u kompletu sa gumicom za brisanje ili sa rezačem, posebno kada su u setu od po dve-tri olovke, te mališani na raspolaganju uvek mogu imati jednu rezervnu ukoliko druga nije zarezana.

Grafitne olovke su idealne za crtanje i pisanje u školi, ali i u slobodno vreme, te predstavljaju neizostavni dodatak u predškolskom i školskom periodu, tj. uvek kada su klinci raspoloženi za ove aktivnosti, nevezano za godine i uzrast.