GU-GU MAGAZIN

Baby blog

Pročitajte  aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

09.
Nov
Mama i beba
Kada bebi počinju da rastu zubi? Koji su simptomi nicanja mlečnih zubića i zašto je važno voditi dete kod stomatologa od najranijih dana?
09.
Nov
Mama i beba
Podrška partnera je od velikog značaja, a ljubav koju dobijamo od svog partnera ključna je za okidač koji se zove hrabrost.
09.
Nov
Mama i beba
Praznici su uspomene koje ostaju duboko urezane u sećanju i bez fotografija. Upravo iz tog razloga lepo je imati na umu da dete priželjkuje, nada se i raduje tim danima jer s sigurnošću zna da će to biti najlepši dani u godini.
08.
Nov
Mama i beba
Zašto ne treba da budete savršen roditelj?
07.
Nov
Mama i beba
Da li cucla utiče na razvoj zuba? Kada je pravo vreme da se beba odvikne od cucle i kada je idealno vreme da se dete odvikne od pelena?  
07.
Nov
Mama i beba
Sva saznanja stečena tokom psihofizičke pripreme pomažu ženi da što lakše i bezbolnije prođe kroz trudnoću, porođaj i postporođajni period.
07.
Nov
Mama i beba
Uz malo mašte i igre možete svom detetu pružiti pravilnu ishranu, učeći ga pri tom blagodeti namirnica koje se kriju u njihovoj boji.
04.
Nov
Mama i beba
Novopečeni roditelji mogu biti iznenađeni kada saznaju šta sve njihova beba može i po čemu je posebna.
04.
Nov
Mama i beba
Kako da najlakše uskladite svoj i bebin ritam.
04.
Nov
Mama i beba
Na vreme stvorite bezbedno okruženje za male šetače, a mi ćemo vam dati nekoliko praktičnih saveta kako to da učinite.
03.
Nov
Mama i beba
Super saveti kako da nakon porodjaja vratite stari sjaj!
03.
Nov
Mama i beba
Rasejanost je sve češći problem modernog doba, ali čini se da su trudnice posebno rasejane. Ako ste i vi iskusili „trudničku zaboravnost”, bez brige – stručnjaci kažu da je to sasvim normalna pojava i, što je jo&sca...
03.
Nov
Mama i beba
Saveti kako da bezbrižno, ali i odgovorno dočekate bebu, novog člana porodice.
03.
Nov
Mama i beba
Poslednji list na drvetu je požuteo i hladni prsti kasne jeseni liznuli su obraščiće Vašeg čeda koji su sada crveni, ispucali i perutaju se. Stiže bebina prva zima i vreme je da naučite kako da je zaštitite od hladnoće.
02.
Nov
Mama i beba
Kako se pravilno hraniti u trudnoći? Da li postoji neka hrana koja se ne sme jesti i koja je hrana koja je najbolja za pravilan razvoj ploda, kao i zdravlje majke?