Ishrana i pribor

HRANA ZA BEBE
PRIBOR
ELEKTRIČNI APARATI

Ishrana i pribor

 

Odmah po dolasku na svet, beba može da konzumira hranu. Uglavnom se radi o majčinom mleku, a ako majka nema dovoljno mleka, postoje različite mlečne formule koje bebi omogućuju adekvatan rast i dobijanje na težini. Oko četvrtog meseca života po pravilim bebi treba polako uvoditi i nemlečnu ishranu, razne kašice i sokove koje bebu upoznaju s novim ukusima i jelima.

 

Kategorija Ishrana i pribor na stranici Dexy Co Kids web shopa podeljena je na tri manje kategorije:

 

Hrana za bebe

 

U kategoriji Hrana za bebe, na stranicama Dexy Co Kids web shopa, pronaći ćete dečiju hranu sledećih brendova: APTAMIL, BABY KING, Bebelac, Frutek, Hipp, Humana, MILUMIL, Milupa, Nestle, Novalac, NUTRINO, NUTRINO LAB, ORGANIX, Podravka Lino i SAINT JOHNS.

 

Kategorija Hrana za bebe sadrži sledeće potkategorije:

 

Za zdrave i ukusne obroke

Ovde ćete pronaći veliki izbor mlečnih formula i adaptiranog mleka, razne ukusne sokove i čajeve kao i slatke i slane kašice i kaše za dohranu beba koje su napunile četiri i više meseci života.

 

 

 

Pribor za bebe

Da biste pripremili i poslužili hranu za bebe potreban vam je određeni pribor, zar ne? Zbog toga je tu kategorija Pribor za bebe koja sadrži sledeće potkategorije:
 

 

Električni aparati i zaštite

U ovoj grupi proizvoda možete pronaći sledeće aparate koji su Vam potrebni kako biste olakšali svakodnevnicu:

 

Razgledajte i istražite kategorije dodatne dečije opreme na stranici Dexy Co Kids web shopa, a za dodatne informacije, savet ili upit, dostupni smo preko telefonskog broja 011 7159840 ili preko maila online@dexy.co.rs

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe D- Express, uz rok isporuke od pet radnih dana.

Vašu porudžbinu možete da očekujete na kućnu adresu ili u nekom od paketomata na više od 60 lokacija širom Srbije, a za porudžbine veće od 4.000,00 din. isporuka je potpuno besplatna.
 

Vaš Dexy Co Kids