Uslovi i način plaćanja za Online porudžbine  

 

Proizvode koje želite da poručite putem  Dexy Co Kids internet prodavnice, možete platiti na više načina:

  1. Plaćanje gotovinom, prilikom preuzimanja pošiljke
  2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)
  3. Plaćanje platnim karticama (online, tokom procesa kupovine na sajtu) 

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta ww.dexy.co.rs , plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

 

Plaćanje poklon karticom (vaučerom)

Plaćanje poklon vaučerom iliti vaučerom možete izvršiti samo kao registrovani korisnik sa vašeg naloga. Tek kada ste prijavljeni na Vaš nalog, ukazuje Vam se opcija plaćanja vaučerom. Prilikom kreiranja Vaše porudžbine na našem sajtu www.dexy.co.rs, bitno je da selektujete mogućnost plaćanja vaučerom i da u prazno navedeno polje unesete broj vaše poklon kartice koji se nalazi u dnu prednje strane Vaše poklon kartice, kao I sigurnosni kod za online kupovinu koji se takože nalazi na poklon kartici. Klikom na dugne “UBACI VAUČER” sačuvaće se podaci u okviru Vaše porudžbenice.

 

  • Opciju plaćanja vaučerom birate prilikom popunjavanja Vaših podataka selektovanjem „Plaćanje vaučerom“ nakon čega u prazno polje morate uneti broj Vašeg vrednosnog vaučera i sigurnosni kod:

 Ukoliko imate više vaučera koje želite da iskoristite, nakon unošenja prvog, otvoriće Vam se mogućnost ponovnog dodavanja podataka sa vaučera. Potrebno je samo ponoviti unos na isti način, ali sa podacima drugog vaučera.

Proveru stanja vaih vaulera možete proveriti kroz lični nalog na našem sajtu kao registrovani kupac u delu manija “Proveri vaučer”.

 

NAPOMENA: Vaučer koji ubacite u porudžbinu se ne naplaćuju automatski nakon potvrde porudžbine, već tek nakon odvajaja svih poručenih artikala, neposredno pre slanja online porudžbine.

 

Na taj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na vrednost porudžbine.

Ukoliko vrednost vaučera pokriva vrednost kreirane porudžbine, nećete imati otkupninu prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj poklon kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina poklon karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 011/6-100-900 ili pošaljite e-mail na online@dexy.co.rs sa navedenim nejasnoćama.

 

Plaćanje platnim karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  • Broj kartice
  • Datum isteka

CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Dexy Co Kids internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Dexy Co Kids internet portalu.
  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

Plaćanje čekovima

Plaćanje čekovima Dexy Co Kids kupac može izvršiti isključivo u prodavnicama I to čak na 6 mesečnih rata, od kojih se prva rata uvek plaća na licu mesta, isključivo u gotovini, u vrednosti 20% celog iznosa računa. Ostatak rata se raspoređuje ravrnopravno na 5 meseci. Minimalni iznos, kao preduslov za plaćanje čekovima, je 5.000 RSD.

 

Plaćanje putem administrativne zabrane

Bilo koje pravno lice ima mogućnost da ponudi svojim zaposlenima plaćanje kupovina u Dexy Co Kids prodavnicama putem administrativne zabrane.

Prilikom dogovora, potrebno je popuniti određenu dokumnetaciju:

1. Ugovor o poslovnoj saradnji – podrazumeva da Dexy Co Kids sklapa ugovor sa firmom u kojoj radi      kupac koji želi administrativnu zabranu . Firma zainteresovanog lica popunjava podatke koji su potrebni, dok se broj rata za plaćanja određuje na licu mesta..

2. Resenje o administrativnoj zabrani

3. Potvrda o zaposlenju kupca koji želi da plaća putem administrativne zabrane

4. Izjava za administrativnu zabranu koju popunjava samo kupac I predaje svojoj firmi

Kada se sa firmom uspostavi saradnja tj. potpiše ugovor, svi zaposleni te firme imaju mogućnost kupovine u Dexy Co Kids radnjama putem administrativne zabrane.

Rok važenja izdate potvrde  i rešenja o administrativnoj zabrani je  7 dana koje izdaju firme.

 

 

Želimo Vam uspešnu kupovinu,

Vaš Dexy Co Kids!