Proizvode koje želite da poručite putem  Dexy Co Kids internet prodavnice, možete platiti na više načina:

 1. Plaćanje gotovinom ili platnom karticom prilikom preuzimanja pošiljke
 2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)/e-vaučerom
 3. Plaćanje platnim karticama (online, tokom procesa kupovine na sajtu) 
 4. Web kreditima Raiffeisen banke
 5. Plaćanje uplatnicom - elektronsko plaćanje

 

PLAĆANJE POUZEĆEM

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.dexy.co.rs , plaćanje porudžbine se vrši gotovinom ili platnom katicom u dinarskoj valuti kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

 

PLAĆANJE POKLON KARTICOM-VAUČEROM

Plaćanje poklon vaučerom iliti vaučerom možete izvršiti samo kao registrovani korisnik sa vašeg naloga. Tek kada ste prijavljeni na Vaš nalog, ukazuje Vam se opcija plaćanja vaučerom. Prilikom kreiranja Vaše porudžbine na našem sajtu www.dexy.co.rs, bitno je da selektujete mogućnost plaćanja vaučerom i da u prazno navedeno polje unesete broj vaše poklon kartice koji se nalazi u dnu prednje strane Vaše poklon kartice, kao I sigurnosni kod za online kupovinu koji se takođe nalazi na poklon kartici. Klikom na dugne “UBACI VAUČER” sačuvaće se podaci u okviru Vaše porudžbenice.

 

Opciju plaćanja vaučerom birate prilikom popunjavanja Vaših podataka selektovanjem „Plaćanje vaučerom“ nakon čega u prazno polje morate uneti broj Vašeg vrednosnog vaučera i sigurnosni kod:

 

 Ukoliko imate više vaučera koje želite da iskoristite, nakon unošenja prvog, otvoriće Vam se mogućnost ponovnog dodavanja podataka sa vaučera. Potrebno je samo ponoviti unos na isti način, ali sa podacima drugog vaučera.

Proveru stanja vaših vaučera možete proveriti kroz lični nalog na našem sajtu kao registrovani kupac u delu menija

Proveri vaučer”.

 

     

 

NAPOMENA: Vaučer koji ubacite u porudžbinu se ne naplaćuju automatski nakon potvrde porudžbine, već tek nakon odvajaja svih poručenih artikala, neposredno pre slanja online porudžbine.

 

Na taj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na vrednost porudžbine.

Ukoliko vrednost vaučera pokriva vrednost kreirane porudžbine, nećete imati otkupninu prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj poklon kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina poklon karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 011/7159840  ili pošaljite e-mail na online@dexy.co.rs sa navedenim nejasnoćama.

 

KUPOVINA PUTEM E-VAUČERA

Kao dodatnu pogodnost, našim kupcima smo obezbedili mogućnost kupovine i plaćanja putem E vaučera. Iskoristite sve prednosti elektronskih vaučera i olakšajte kupovinu u našoj Online prodavnici kao i u maloprodajnim objektima. Sve informacije kao i uputstvo možete videti OVDE

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 1. Broj kartice
 2. Datum isteka
 3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

 

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

 

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Dexy Co Kids internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

 • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Dexy Co Kids internet portalu
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA NA RATE

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 3 mesečne rate, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 1. Broj kartice
 2. Datum isteka
 3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

 

 

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama banke Intesa.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Dexy Co Kids e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Dexy Co Kids internet portalu.
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

WEB KREDIT RAIFFEISEN BANKE

Kompanija Orion telekom ostvarila je partnerski odnos sa Raiffeisen bankom i omogućila svim zainteresovanim fizičkim licima plaćanje web kreditima Raiffeisen banke.

Izborom ovog načina plaćanja, bićete preusmereni na stranu Raiffeisen banke gde možete izabrati broj rata od 3 do 24, i gde ćete proći kroz sve potrebne korake apliciranja za web kredit.
 

Kupovina na rate za 20 minuta 

Kupovina na rate za 20 minuta je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze.
 

Bez papira

Svi podaci se unose i proveravaju onlajn.

Do 60.000 RSD kupovine, dovoljni su Vam samo lična karta ili pasoš, dok su za veće iznose iznose potrebna i poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu banke u kojoj primate zaradu. Potrebno je da izvodi budu u PDF formatu.
 

Bez ijednog dolaska u banku - 100% online

Kratak video razgovor s agentom banke, bez odlaska u filijalu, čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.
 

Koje su pogodnosti Web kredita?

Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 24). Prevremena otplata kredita je bez naknade.

Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan.

Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo, kao i SMS obaveštenja, radi lakšeg praćenja otplate kredita.
 

Ukoliko ste već klijent Raiffeisen banke

neće Vam se otvarati novi tekući račun. Ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci, nisu Vam potrebni mesečni izvodi čak ni za kupovinu preko 60.000 RSD.
 

ŠTA JE SVE POTREBNO ZA APLICIRANJE ZA KREDIT?

Minimalni uslovi

Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da radite kod trenutnog poslodavca minimum 6 meseci. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 68 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

Važeća lična karta ili pasoš

Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i:

 • dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili
 • račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime
   

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke

Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Broj telefona u domaćoj mreži

Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Uređaj sa kamerom

Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

Kako izgleda konkretan primer kupovine Web kreditom?

Odlučili ste se da kupite televizor čija je vrednost 40.000 RSD i aplicirate za navedeni iznos online kredita. To znači da će iznos vaše mesečne rate biti 3.703 RSD na period otplate od 12 meseci. Ukupan trošak kamate posle godinu dana je 4.442 RSD, što se može videti i u tabeli.

Primer web kredita Raiffeisen banke - period otplate 12 meseci:

 Iznos kredita

40.000 RSD

 Broj rata

12

 Nominalna kamatna stopa  

  19.90% (godišnja, fiksna)  

 Mesečna rata

3.703 RSD

 EKS (na dan 24.11.2021.)

18.69%

Troškovi koji padaju na teret korisnika kredita

 Trošak kamate

4.442 RSD

 

 

PLAĆANJE UPLATNICOM- ELEKTRONSKO PLAĆANJE

Ukoliko želite, Vašu online porudžbinu možete platiti i putem uplatnice ili elektronskim plaćanjem. Selektovanjem  načina plaćanja “Na račun u banci- uplatnica”, imaćete mogućnost i pregleda iste:

 

                      

   

Nakon potvrde porudžbine, uz mail Prijem zahteva za kupovinu, u prilogu će Vam, za Vašu kreiranu porudžbinu, stići izgled uplatnice u PDF formatu sa dodatnom opcijom plaćanja putem QR koda.  Automatsko uvlačenje podataka sa uplatnice prilikom skeniranja QR koda možete izvršiti ukoliko na Vašem mobilnom uređaju imate pristup bankovnoj aplikaciji za internet bankarstvo.

Skeniranjem QR koda, podaci sa Vaše uplatnice se direktno uvlače u polja za plaćanje putem aplikacije banke i na taj način ste sigurni da su svi uneti podaci ispravni, pre svega, brže i jednostavnije ćete realizovati plaćanje. Ukoliko dođe do ismene iznosa za uplatu (o kojoj će Vas obavestiti operater),  potrebno je da posle skeniranja promenite iznos za uplatu i nakon toga izvršite uplatu.

                              

                         

 

NAPOMENA:

Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje. 
Uplatu izvršavate tek nakon poziva člana naše Online službe sa informacijom da možete izvršiti uplatu i u kom iznosu. Molimo Vas da uplatu na osnovu uplatnice ne izvršavate samoinicijativno čim je dobijete nakon kreiranja porudžbine, već  tek nakon našeg poziva. Isporuka porudžbina plaćenim “Na račun u banci” tj. uplatnicom se vrši u roku od 2-3 radna dana nakon izvršene uplate.
Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA U MALOPRODAJNIM DEXY CO KIDS RADNJAMA

 

Proizvode koje želite da kupiti u Dexy Co Kids prodavnici, možete platiti na više načina:

 1. Plaćanje gotovinom
 2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)
 3. Plaćanje platnim karticama 
 4. Plaćanje čekovima

 

PLAĆANJE ČEKOVIMA

U maloprodajnim objektima potrošačima se omogućava plaćanje robe čekovima građana na jednake rate. Broj dozvoljenih rate se određuje prema vrednosti kupljene robe i to na sledeći način:

- do 3 rate: bez ograničenja iznosa kupovine, s tim da prva rata dopeva odmah po izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 6 rata: za iznose veće od 20.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 9 rata: za iznose veće od 40.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 12 rata: za iznose veće od 60.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana.

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA BANCA INTESA

U maloprodajnim objektima potrošačima se omogućava plaćanje robe platnim karticama Banca Intesa na jednake rate. Broj dozvoljenih rate se određuje prema vrednosti kupljene robe i to na sledeći način:

- do 3 rate: bez ograničenja iznosa kupovine, s tim da prva rata dopeva odmah po izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 6 rata: za iznose veće od 20.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 9 rata: za iznose veće od 40.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

- do 12 rata: za iznose veće od 60.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana.