Uslovi i način plaćanja za Online porudžbine  

 

Proizvode koje želite da poručite putem  Dexy Co Kids internet prodavnice, možete platiti na više načina:

 1. Plaćanje gotovinom, prilikom preuzimanja pošiljke
 2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)
 3. Plaćanje platnim karticama (online, tokom procesa kupovine na sajtu) 
 4. Plaćanje uplatnicom - elektronsko plaćanje

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta ww.dexy.co.rs , plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

 

Plaćanje poklon karticom (vaučerom)

Plaćanje poklon vaučerom iliti vaučerom možete izvršiti samo kao registrovani korisnik sa vašeg naloga. Tek kada ste prijavljeni na Vaš nalog, ukazuje Vam se opcija plaćanja vaučerom. Prilikom kreiranja Vaše porudžbine na našem sajtu www.dexy.co.rs, bitno je da selektujete mogućnost plaćanja vaučerom i da u prazno navedeno polje unesete broj vaše poklon kartice koji se nalazi u dnu prednje strane Vaše poklon kartice, kao I sigurnosni kod za online kupovinu koji se takože nalazi na poklon kartici. Klikom na dugne “UBACI VAUČER” sačuvaće se podaci u okviru Vaše porudžbenice.

 

 • Opciju plaćanja vaučerom birate prilikom popunjavanja Vaših podataka selektovanjem „Plaćanje vaučerom“ nakon čega u prazno polje morate uneti broj Vašeg vrednosnog vaučera i sigurnosni kod:

 Ukoliko imate više vaučera koje želite da iskoristite, nakon unošenja prvog, otvoriće Vam se mogućnost ponovnog dodavanja podataka sa vaučera. Potrebno je samo ponoviti unos na isti način, ali sa podacima drugog vaučera.

Proveru stanja vaih vaulera možete proveriti kroz lični nalog na našem sajtu kao registrovani kupac u delu manija “Proveri vaučer”.

     

 

NAPOMENA: Vaučer koji ubacite u porudžbinu se ne naplaćuju automatski nakon potvrde porudžbine, već tek nakon odvajaja svih poručenih artikala, neposredno pre slanja online porudžbine.

Na taj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na vrednost porudžbine.

Ukoliko vrednost vaučera pokriva vrednost kreirane porudžbine, nećete imati otkupninu prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj poklon kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina poklon karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 011 715 98 40  ili pošaljite e-mail na online@dexy.co.rs sa navedenim nejasnoćama.

Kupovina putem E- vaučera

Kao dodatnu pogodnost, našim kupcima smo obezbedili mogućnost kupovine i plaćanja putem E vaučera. Iskoristite sve prednosti elektronskih vaučera i olakšajte kupovinu u našoj Online prodavnici kao i u maloprodajnim objektima. Sve informacije kao i uputstvo možete videti OVDE

Plaćanje platnim karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 1. Broj kartice
 2. Datum isteka
 3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

 

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Dexy Co Kids internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

 • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Dexy Co Kids internet portalu
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

Plaćanje platnim karticama na rate

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 3 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 1. Broj kartice
 2. Datum isteka
 3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje na rate je moguće jedino karticama banke Intesa.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Dexy Co Kids e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

 • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Dexy Co Kids internet portalu.
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

Plaćanje uplatnicom - elektronsko plaćanje

Ukoliko želite, Vašu online porudžbinu možete platiti i putem uplatnice ili elektronskim plaćanjem. Selektovanjem  načina plaćanja “Na račun u banci- uplatnica”, imaćete mogućnost i pregleda iste:

 

                      

   

Nakon potvrde porudžbine, uz mail Prijem zahteva za kupovinu, u prilogu će Vam, za Vašu kreiranu porudžbinu, stići izgled uplatnice u PDF formatu sa dodatnom opcijom plaćanja putem QR koda.  Automatsko uvlačenje podataka sa uplatnice prilikom skeniranja QR koda možete izvršiti ukoliko na Vašem mobilnom uređaju imate pristup bankovnoj aplikaciji za internet bankarstvo.

Skeniranjem QR koda, podaci sa Vaše uplatnice se direktno uvlače u polja za plaćanje putem aplikacije banke i na taj način ste sigurni da su svi uneti podaci ispravni, pre svega, brže i jednostavnije ćete realizovati plaćanje. Ukoliko dođe do ismene iznosa za uplatu (o kojoj će Vas obavestiti operater),  potrebno je da posle skeniranja promenite iznos za uplatu i nakon toga izvršite uplatu.

                              

                           

 

 

NAPOMENA:

 • Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje.
 • Uplatu izvršavate tek nakon poziva člana naše Online službe sa informacijom da možete izvršiti uplatu i u kom iznosu. Molimo Vas da uplatu na osnovu uplatnice ne izvršavate samoinicijativno čim je dobijete nakon kreiranja porudžbine, već  tek nakon našeg poziva. Isporuka porudžbina plaćenim “Na račun u banci” tj. uplatnicom se vrši u roku od 2-3 radna dana nakon izvršene uplate.
Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje.

 

Uslovi i način plaćanja u Dexy Co Kids maloprodajnim objektima

Proizvode koje želite da kupiti u Dexy Co Kids prodavnici, možete platiti na više načina:

 1. Plaćanje gotovinom
 2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)
 3. Plaćanje platnim karticama 
 4. Plaćanje čekovima

 

Plaćanje čekovima

Plaćanje čekovima Dexy Co Kids kupac može izvršiti isključivo u prodavnicama i to čak na 6 mesečnih rata, od kojih se prva rata uvek plaća na licu mesta, isključivo u gotovini, u vrednosti 20% celog iznosa računa. Ostatak rata se raspoređuje ravrnopravno na 5 meseci. Minimalni iznos, kao preduslov za plaćanje čekovima, je 5.000 RSD.

 

 

Želimo Vam uspešnu kupovinu,

Vaš Dexy Co Kids!