Kupovina na rate za 20 minuta

Kupovina na rate za 20 minuta je odličan način da olakšate kupovinu i rasteretite svoje mesečne obaveze. Dostupno za iznose od 8.000 do 400.000 RSD.
 Bez papira

Svi podaci se unose i proveravaju onlajn. Do 60.000 RSD kupovine, dovoljni su Vam samo lična karta ili pasoš, dok su za veće iznose iznose potrebna i poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu banke u kojoj primate zaradu. Potrebno je da izvodi budu u PDF formatu.
 Bez ijednog dolaska u banku - 100% online

Potpuno onlajn iskustvo, dovoljan je kratak video razgovor s agentom banke, bez odlaska u filijalu čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.
 


 

Koje su pogodnosti web kredita?
Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.
 Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 23). Prevremena otplata kredita je bez naknade.
 Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan.
 


Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo, kao i SMS obaveštenja, radi lakšeg praćenja otplate kredita. Ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci nisu vam potrebni mesečni izvodi čak ni za kupovinu preko 60.000 RSD.

 

 

Šta je sve potrebno da biste aplicirali?

 


 

Minimalni uslovi

Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da radite kod trenutnog poslodavca minimum 6 meseci. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 68 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.


 

Važeća lična karta ili pasoš za potrebe identifikacije

Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i:
dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili
račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime.


 

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke

Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.


 

Broj telefona u domaćoj mreži

Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.


 

Uređaj sa kamerom

Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.