Poručite telefonom radnim danima 9h -17h

Zabava i prohodavanje

IGRAČKE ZA BEBE
DUPCI
OGRADICE
GLODALICE

DOBRO DOŠLI U BABY PARK!

Krenite u virtuelni obilazak

Dobro došli u prvi Dexyco Bebi Park – savršeno mesto za vašu kompletnu prvu bebi kupovinu!

Prva specijalizovana Dexyco prodavnica za bebe i mame smeštena je na preko 1000 kvadratnih metara u BIG Rakovica šoping centru u Beogradu.

 

U ponudi ima baš sve što je potrebno bebi ili vama u prvim godinama zajedničkog života: kolica, auto-sedišta, hranilice, krevetiće, pelene, kozmetiku, proizvode za dojenje, bebi odeću i obuću, električne aparate za sterilizaciju, pripremu hrane i kuvanje, igračke za bebe, i još mnogo toga.

 
 

Prvi koraci i prve igračke
 

Kako beba raste ona se sve više interesuje za svet oko sebe i tada počinje faza istraživanja. Dolazi u kontakt s prvim igračkama, jača svoju percepciju dodira i unapređuje finu motoriku. Takođe, više se ne zadovoljava puzanjem, želi da stane na svoje nogice i napravi svoje prve korake. To je period  prvih reči kao i početak formiranja ličnosti. 

 

Zbog svega gore navedenog, kategoriju Zabava i prohodavanje podelili smo na sledeće kategorije:
 

 • Igračke za bebe
 • Dupci
 • Ogradice za igru
 • Glodalice
   

Igračke za bebe
 

U kategoriji Igračke za bebe nalaze se igračke podeljene na sledeće potkategorije:


 • Zvečke i glodalice, 
 • Vrteške i viseće igračke,
 • Podloge za igru, 
 • Muzičke igračke za bebe, 
 • Plišane igračke za bebe, 
 • Vozila za bebe, 
 • Igračke za vodu za bebe te
 • Edukativne igračke za bebe.


U ovoj kategoriji pronaći ćete različite edukativne igračke za bebe koje odlikuje raznovrsnost boja i oblika, kao i edukativne igračke s interaktivnim dugmićima za učenje brojeva, slova, reči i životinja za stariju decu, razne plišance, muzičke vrteške za dečje krevetiće i ostale igračke za bebe i mađu decu.

Radi se o igračkama najpoznatijih brendova i proizvođača igračaka za bebe kao što su: Clementoni Baby, BBO - Baby Bear Origin, Best Luck, Bright Starts, Chicco, Ecoffier, Fisher Price, Infantino i mnogi drugi.

 

Dupci

Dupci su odlično pomoćno sredstvo za bebino prelazno razdoblje između puzanja i oslanjanja na svoje nožice. Ono o čemu treba voditi računa jeste da se kod dece stavljene prerano u dubak češće razvija deformitet nogu, tj. stopala i kičmenog stuba.

Takođe, veoma je važno da se bebama omogući i izuzetno važno razdoblje puzanja kako bi se razvila percepcija prostora i osnova za motoričke sposobnosti tako da se preporučuje da se deca stavljaju u dubak tek nakon što nauče da puze i tek u trenutku kada dete može celim stopalom da se osloni na tlo. Većina dubaka poseduje nekoliko stepena visine tako da je potrebno povesti računa o pravilno postavljenom dupku u odnosu na visinu vašeg deteta.

U ovoj kategoriji nalaze se razni interaktivni dupci najpoznatijih proizvođača i brendova dečije opreme kao što su: BBO - Baby Bear, Origin, Brevi, Bright Starts, Chicco, Free On, Hello Kitty te Lorelli.

 

Ogradice za igru
 

Za bebe koje su već dovoljno odrasle da mogu da sede i da puze, ogradice za igru predstavljaju idealnu pomoć roditeljima. Dete postavljeno u ogradici za igru je sigurno i zaštićeno dok vi obavljate svoje kućne poslove ili pravite ukusan obrok za svoje najmilije. Kako bi se dete što brže i lakše naviklo na ogradicu, savet je da istu napunite igračkama  kojima se dete najviše igra kako bi prihvatilo ogradicu kao svoje mesto za igru.

U ovoj kategoriji možete pronaći ogradice za igru proizvođača kao što su:
BBO - Baby Bear Origin, Brevi, Free On, Jungle-e-forma i Lorelli.

 

Glodalice
 

U ovoj kategoriji možete da pronađete različite glodalice i zvečke za bebe proizvođača i brendova kao što su Clementoni Baby, Bright Starts, Chicco, Fisher Price i mnogi drugi.
 

Razgledajte i istražite kategoriju Zabava i prohodavanje na stranici Dexy Co Kids web shopa, a za dodatne informacije, savet ili pitanja, dostupni smo preko telefonskog broja 011/ 7159840 i preko maila online@dexy.co.rs
 

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe D- Express, uz rok isporuke od pet radnih dana.
 

Vašu porudžbinu možete da primite na kućnu adresu ili u nekom od paketomata na više od 60 lokacija širom Srbije, a za porudžbine veće od 3.000 RSD isporuka je potpuno besplatna.

 

Vaš Dexy Co Kids