Poručite telefonom radnim danima 9h -17h

Pelene i kozmetika

PELENE
MARAMICE
KOZMETIKA ZA BEBE

DOBRO DOŠLI U BABY PARK!

Krenite u virtuelni obilazak

Dobro došli u prvi Dexyco Bebi Park – savršeno mesto za vašu kompletnu prvu bebi kupovinu!

Prva specijalizovana Dexyco prodavnica za bebe i mame smeštena je na preko 1000 kvadratnih metara u BIG Rakovica šoping centru u Beogradu.

 

U ponudi ima baš sve što je potrebno bebi ili vama u prvim godinama zajedničkog života: kolica, auto-sedišta, hranilice, krevetiće, pelene, kozmetiku, proizvode za dojenje, bebi odeću i obuću, električne aparate za sterilizaciju, pripremu hrane i kuvanje, igračke za bebe, i još mnogo toga.

 
 

Pelene i kozmetika

U našoj internet prodavnicu Dexy Co kids u okviru kategorije Sve za bebe možete da pronađete izuzetno veliki broj proizvoda namenjenih kako bebama tako i mamama. Svi ovi proizvodi podeljeni su u nekoliko kategorija, a jedna od njih je i kategorija pod nazivom Pelene  i Kozmetika.

Kategorija Pelene i kozmetika podrazumeva nekoliko potkategorija koje prema na;inu upotrebe proizvoda jedna drugu dopunjuju. To su:

 • Pelene
 • Maramice
 • Kozmetika za bebe
   

Pelene na stranicama Dexy Co kids onlajn prodavnice

Jedan veoma važan element koji će obeležiti vaše roditeljstvo, naročito onaj najraniji period su svakako i pelene. I pre nego što beba bude prohodala slušaćete savete o tome kako dete treba odvići što pre od nošenja pelena. Svako će imati neki svoj metod koji će vam predlagati. Istina je da svako dete ima svoj ritam i da će se pre ili kasnije odvići od pelena. 

Kada su u pitanju pelene svima su prva asocijacija jednokratne pelene. Prve jednokratne pelene kreirane su i puštene u komercijalnu upotrebu sada već davne 1948. godine. Ove jednokratne pelene zamenile su pamučne pelene koje su do tada bile u upotrebi. Za to vreme ovaj izum predstavljao je pravo malo čudo.

Danas je tehnologija izrade jednokratnih pelena izuzetno poboljšana i osavremenjena. Zbog jednostavnog korišćenja, ali i svoje učinkovitosti jednokratne pelene skoro su potpuno preuzele tržište. 

U Dexy Co kids prodavnicama ali i na našem sajtu možete pronaći pelena za jednokratnu upotrebu renomiranih svetskih proizvođača poput: Pampers, Pufies, Violeta, Evy Baby, SIMBEX BAMBOO. 

Pelena na našoj internet stranici možete pretraživati i prema uzrastu i veličini koju tražite i kao i prema potrebama. Ukoliko pri kupovini pelena cena predstavlja kriterijum prema kome planirate da se rukovodite, omogućili smo vam da i na taj način možete da odaberete ovaj deo bebi opreme.

 

Pronađite maramice u našoj ponudi

Bilo da sa svojom bebom provodite vreme u stanu ili kući ili ste u šetnji maramice obavezno morate imati kod sebe. Bilo da je reč o vlažnim maramicama ili suvim, pamučnim, po jedno pakovanje u torbi nikada neće biti višak. Ovaj deo ponude  maramica koji potpada pod kategoriju Sve za bebe izuzetno je bogat i raznovrstan. 

Ukoliko budete uz pelene kupovali i maramice, bilo da se radi o vlažnim maramicama, pamučnim maramicama ili krpicama obavezno obezbedite nekoliko komada u startu. Maramice se zaista brzo troše, a ukoliko imate blizance, dvoje ili više deteta, potrošnja na dnevnom nivou može da se utrostruči. 

Pored običnih maramica na Dexy Co kids sajtu možete pronaći i perive ubruse, uljane maramice kao i suve krpice. Svi ovi proizvodi koje možemo da vam ponudimo produkt su marljivog istraživanja i rada najboljih svetskih kompanija koje se bave proizvodnjom maramica kao što su: Chocco, ECOEGG, Pampers, Dove, Evy Baby, Sebamed, Zewa, SIMBEX BAMBOO, Hipp, i mnogi drugi.


 

U Dexy Co Kids-u pronađite kozmetiku za bebe

U okviru kozmetike za bebe na Dexy Co kids sajtu možete pronaći proizvode:

 • Za kupanje 
 • Za negu lica i tela
 • Maramice
 • Paste i četkice za zube  
 • Ogrlice za bebe i
 • Hemija

Kozmetika za bebe koje je neophodan za kupanje podrazumeva:

 • Kupke,
 • Šampone i balzame,
 • Sapune

Kada je  bebi kozmetika za kupanje u pitanju treba povesti računa da sva ova kozmetika bude neutralnog hemijskog sastava. Koža bebe je veoma tanka i osetljiva, naročito u prve dve godine života i iz tog razloga treba biti veoma obazriv kada biramo kupke, šampone i balzame i sapune za kupanje bebe.

Nega lica i tela bebe podrazumeva proizvode poput:

 • Kreme za telo
 • Mleka i ulja za telo
 • Zaštita od insekata

Koža bebe mora biti zaštićena bez obzira u kojim se vremenskim prilikama nalazi. Ukoliko beba izlazi po hladnom vremenu koža lica i tela mora biti zaštićena adekvatnim kremama i losionima nešto masnije teksture. Ukoliko je beba na plaži zaštita od štetnog sunčevog zračenja je prosto neophodna. Tu je i zaštita od insekata ukoliko se sa svojom bebom šetate po parku, šumi ili nekoj sličnoj okolini u kojoj postoji opasnost od ujeda insekta.

Kada bebi krenu da niču prvi zubići neophodno je na vreme obezbediti odgovarajuće četkice i paste za zube. U ponudi Dexy Co kids internet prodavnice su četkice i paste za zube koje bebama mogu da pruže adekvatnu zaštitu od prvog izraslog zubića. Tu su i naprstci za pranje zube koji se koriste tako što roditelj postavi naprstak za pranje zuba na prst i bebi kružnim pokretima skida višak hrane i masira nabrekle desni. 

Ogrlice za bebe predstavljaju pomoćno sredstvo koje može da bude od velike pomoći u periodu kada bebama niču zubi i kada trpe velike bolove. Ogrlice su izrađene od ćilibara, materijala za koji se pokazalo da ima blagotvorno i umirujuće dejstvo kada je bebama izbijaju zubići. 

Hemija za bebe podrazumeva proizvode koji  se koriste za pranje i održavanje bebine garderobe, ali i bebi posuđa kao i pomoćnih aparata kao što su blenderi, sokovnici i slično. Deterdženti za pranje posuđa, deterdženti za pranje veša, omekšivači ali i ostala ekološka supstitucija poput eko jajeta za pranje samo su neki od proizvoda koje smo uvrstili u našu široku ponudu i asortiman proizvoda. 

Pozivamo vas da posetite naše prodavnice, ali i pogledate našu internet ponudu i uverite se u kvalitet pelena i kozmetike za bebe koje nudimo. Za sve porudžbine na teritoriji republike Srbije vrednosti preko 3,000.00 dinara isporuka je besplatna. 
 

Vaš Dexy Co Kids