Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

Povratak u školu: Kako se organizovati za uspešan početak nastave
06.
Aug
Blog
Kako se bliži kraj letnjeg raspusta, roditelji školaraca, bez obzira na njihov uzrast, već razmišljaju o pripremama za novu školsku godinu. Avgust mesec je idealno vreme da se počne planirati kako najbolje pripremiti decu za novi ciklus obrazovanja. Odgovarajuća organizacija igra ključnu ulogu u tome kako će se porodica nositi sa početkom škole. Bez obzira na to da li ste iskusni u ovom procesu ili tek prvi put pravite korake ka novoj školskoj godini, važno je da pronađete pravi pristup koji će odgovarati vašem načinu života. Evo nekoliko korisnih saveta koji vam mogu pomoći da se pripremite za povratak u školu: Planirajte unapred: Razmislite o potrebama svog deteta i napravite grubu listu stvari koje će biti potrebne za novu školsku godinu. Ne morate sve ovo raditi odjednom - razmislite o tome dok obavljate druge svakodnevne aktivnosti. Napravite spisak: Kada imate grubu predstavu o tome šta će biti potrebno, napravite detaljniji spisak. Možete imati sažet spisak osnovnih stvari koje treba nabaviti, ali takođe možete razmisliti o detaljnijem spisku sa tačnim stavkama. Pronađite sve na jednom mestu: Razmislite o mogućnostima da kupite sve potrebno na jednom mestu. Online prodavnice kao što je DexyCo mogu biti praktične za kupovinu svega što vam je potrebno za školu. Ne čekajte poslednji trenutak: Počnite sa kupovinom ranije kako biste izbegli gužve i nepotrebni stres pred početak škole. Iako će biti stvari koje ćete morati nabaviti bliže početku, većinu potrepština možete kupiti unapred. Postavite budžet: Planirajte koliko novca želite da potrošite i prioritizujte kupovine. Na taj način ćete izbeći nepotrebne troškove i neplanirane izdatke. Priprema odeće i obuće: Proverite garderober vašeg deteta i uklonite svu odeću koja više ne odgovara. Napravite listu osnovnih komada odeće koje će biti potrebne za školu i obratite pažnju na obuću koja je udobna i odgovarajuće veličine. Spremite školski pribor: Proverite šta vam je ostalo od prethodne godine i napravite spisak školskog pribora koji će biti potreban. Organizacija i priprema za prvi dan: Dan pre početka škole, pripremite sve potrebne stvari kako biste izbegli jutarnju jurnjavu. Proverite da li je sve spakovano, čisto i spremno za upotrebu. Povratak u školu može biti uzbuđujući trenutak za decu i roditelje. Pravilna organizacija i planiranje mogu olakšati proces i omogućiti da novi školski ciklus započne bez nepotrebnog stresa. Iskoristite ove savete kako biste osigurali uspešan početak nastave i omogućili deci da se raduju novim izazovima i učenju. DexyCo Back2School - Sve za školu na jednom mestu- ponudu istražite klikom OVDE.
Prva kupovina za bebu
30.
Jan
Blog
Pripremite sve neophodne stvari za dolazak bebe!
Razmere replika automobila
31.
Oct
Kolekcionarski kutak
Koje su najčešće razmere replika automobila i u čemu se razlikuju, saznajte u novom tekstu Kolekcionara.
REVELL makete - saveti za sastavljanje
16.
Mar
Kolekcionarski kutak
Dragoceni saveti iskusnog modelara koji će puno značiti svakom početniku!
Suhoj S-37/Su-47 Berkut
02.
Jun
Kolekcionarski kutak
Suhoj S-37 berkut (NATO oznaka Firkin), od 2002. poznat i po nazivu Su-47, je eksperimentalni višenamenski supersonični mlazni lovac jednosed kompanije Suhoj sa inverznom geometrijom krila. Ovaj zagonetni avion svojim izgledom pleni pažnju svih zaljubljenika u avijaciju i vojnu tehniku.
Suhoj Su-27 – ruska kobra!
16.
Apr
Kolekcionarski kutak
Počasno mesto u nizu čuvenih ruskih lovaca Suhoj, zauzima Su-27, čuvena ruska kobra! To je višenamenski visokomanevarski dvomotorni lovac četvrte generacije namenjen za postizanje prevlasti u vazduhu u svima meteo uslovima, danju i noću.