Poručite telefonom radnim danima 9h -17h

Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

Da li su lutke jedine igračke za devojčice?
08.
May
Hajde da se igramo!
Kada imamo devojčicu i kažemo igračke, lutke su prvo što nam pada na pamet i što kupujemo.
F-117 Stealth Fighter – vidljivi „nevidljivi“
27.
Nov
Kolekcionarski kutak
U toku operativne upotrebe avioni F-117 imali su jedno obaranje u borbi. Vojska Jugoslavije je prva i jedina u svetu koja je zvanično uspela da sruši avion ovog tipa, u toku NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, 27. marta 1999. godine.
Ferrari Burago - dve razmere i dve serije
16.
Jan
Kolekcionarski kutak
Vest da je poznati Burago posle 15 godina ponovo dobio licencu za Ferrari modele automobila obradovala je mnoge kolekcionare replika, posebno jer su Burago proizvodi lako dostupni širom Srbije.
Igračke za decu koje vežbaju prstiće i mozak
10.
Jun
Hajde da se igramo!
Koje su igračke idealne za psihofizički razvoj male dece?
Kako najbolje odabrati igračku za dete?
07.
Nov
Hajde da se igramo!
Ispravan izbor igračke izuzetno je važan jer će umnogome odrediti način na koji će dete sticati neka znanje i veštine. Igra je najvažniji metod učenja. Igrajući se deca se razvijaju, otkrivaju, uče da komuniciraju i razumeju svet oko sebe. Igračka treba da je prilagođena uzrastu deteta kako bi mu omogućila učenje i istraživanje. Potrudite se da kupite igračke sa oznakom CE jer navedena oznaka predstavlja garanciju da je igračka proizvedena u skladu sa evropskim standardima i normama. Pridržavajte se uput
Lamborghini Miura - automobilska ikona
25.
Feb
Kolekcionarski kutak
Kada se pojavila na ženevskom salonu 1966. čitav automobilski svet je zanemeo kad ju je ugledao! Miura je doživela nepodeljene pohvale javnosti, stručnjaka i auto-štampe. Bukvalno su svi bili impresionirani gotovo erotskom elegancijom linija, kao i revolucionarnim dizajnom, neviđenim do tada. Nema proizvođača replika automobila (gotovih modela ili maketa na sklapanje) koji u svom asortimanu nema nju – Miuru, pa tako i poznati Burago nudi lepoticu u razmeri 1:18 u seriji Gold.