Blog

Pročitajte aktuelnosti i ostale zanimljivosti na našem blogu

10 prednosti igranja sa igračkama
09.
Nov
Hajde da se igramo!
Kroz igru, deca stiču i razvijaju različe sposobnosti.
Da li su lutke jedine igračke za devojčice?
07.
Jun
Hajde da se igramo!
Kada imamo devojčicu i kažemo igračke, lutke su prvo što nam pada na pamet i što kupujemo.
DexyCo Back2School - Sve za školu na jednom mestu
20.
Aug
Blog
Početak školske godine je već tu, a školarci sa nestrpljenjem očekuju prvo zvono i još jednu novu avanturu u okviru koje ih čekaju nova znanja, igre sa drugarima, slatke priče, ćaskanja na odmoru i mnogo toga još. Kako svaki novi početak podrazumeva i opremanje brojnim sitnicama i priborom za školu, i ove godine će mnogima glavna tema biti koji ranac izabrati, kakve sveske kupiti, koja je pernica najbolja i slično. Da bismo vam sve ovo olakšali, tu smo da vam predstavimo naše male savete kako bi vaš odabir bio pravi. A tu su i Start, CoolPack, Safta, Graffiti, TOPModel, Cerda, Yaygan, super brendovi koji vam nude kvalitetan i pouzdan školski pribor.   Kako odabrati ranac za školu? Preporučujemo da glavni kriterijumi za izbor budu: uzrast vašeg đaka, veličina ranca i njegova forma, raspored pregrada, kao i dizajn. U zavisnosti od toga u koji razred vaši školarci kreću, da li im više odgovara čvrst ili mekši ranac, da li tražite nešto specifično, trebalo bi odlučiti se za varijantu koja najviše odgovara njihovim godinama i težini koju će nositi. Ipak, ne smete zanemariti ni dizajn, boje i šare, posebno ako su u pitanju mlađi školarci - oni imaju omiljene dezene, šare i crtane junake, pa bi bilo dobro da ih obradujete modelom koji na sebi ima i njihove omiljene likove iz animiranih filmova. Tako, u DexyCo ponudi možete pronaći više vrste rančeva, među kojima su: Rančevi sa točkićima Mekani i čvrsti rančevi Ergonomski rančevi Rančevi sa ručkama Rančevi za vrtić Ovde posebno obratiti pažnju na ergonomske modele koji daju dodatnu udobnost i potporu leđima, mekoću ramenima, što je posebno značajno ako mališani svakodnevno nose mnogo knjiga.   Koja pernica je najbolja za vaše školarce? Iako klinci i ovde imaju neke svoje favorite, najčešće kada su u pitanju šare i boje, tj. dizajn pernice, idealno je da obratite pažnju na određene stavke i njihove karakteristike koje mogu biti značajne za njih. Tako obavezno pogledajte koja je veličina pernice, šta može da stane u nju, da li dolazi zajedno sa priborom i kojim ili je možda prazna, na koji način se otvara i da li bi vašim mališanima više odgovarali jedni ili drugi modeli. U DexyCo ponudi vas čekaju: Pune pernice Prazne pernice Pernice sa jednim, dva ili tri zipa U zavisnosti od toga šta je vašim školarcima potrebno, da li želite da imaju sve na jednom mestu ili samo pernicu za osnovni pribor, imate mogućnost da pronađete sve što želite.   DexyCo vam želi srećnu još jednu novu školsku godinu Pored svega prethodnog, naša ponuda uključuje gotovo sve što mališanima može biti potrebno za polazak u školu ili predškolsko. Više o tome možete videti OVDE. Tu je sav onaj sitniji pribor poput olovaka, bojica, blokova, sveski, notesa, agendi i mnogo toga još što će školske dane upotpuniti, a učenje učiniti lakšim i lepšim, ali i sve od garderobe i obuće koja će ovaj 1. septembar učiniti posebnim. Iskoristite priliku i istražite specijalnu DexyCo ponudu Back2School i izaberite sve ono što će vaše školarce obradovati.  
F-117 Stealth Fighter – vidljivi „nevidljivi“
27.
Nov
Kolekcionarski kutak
U toku operativne upotrebe avioni F-117 imali su jedno obaranje u borbi. Vojska Jugoslavije je prva i jedina u svetu koja je zvanično uspela da sruši avion ovog tipa, u toku NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, 27. marta 1999. godine.
Ferrari Burago - dve razmere i dve serije
16.
Jan
Kolekcionarski kutak
Vest da je poznati Burago posle 15 godina ponovo dobio licencu za Ferrari modele automobila obradovala je mnoge kolekcionare replika, posebno jer su Burago proizvodi lako dostupni širom Srbije.
Igračke za decu koje vežbaju prstiće i mozak
10.
Oct
Hajde da se igramo!
Koje su igračke idealne za psihofizički razvoj male dece?