Prvo mesto na testu kvaliteta nemačkog udruženja za testiranje robe!

U podkategoriji ''dečija kolica za braću i sestre'', aktuelnog testa za dečija kolica nemačkog Udruženja za testiranje robe (08/2019), višestruko nagrađivana dečija kolica Zoom zauzela su prvo mesto sa ocenom kvaliteta 2.7 i time postala pobednik u svojoj klasi (testirana su sa zaštitom od kiše, kao i u kombinaciji sa sedištem i dodatnim delom za ležanje).

Sve informacije o pobednicima testa možete pronaći ovde

Radost zbog rođenja blizanaca je neopisiva. Ali dvostruka sreća zbog dolaska bebe donosi nove izazove. Uloga dečijih kolica u svakodnevnom životu je veća nego ikada. Zoom vam daje slobodu i fleksibilnost koje ne želite da se odreknete. U zavisnosti od uzrasta deteta možete da kombinujete sedište, nosiljku i sedište za auto.

Okretni točkovi omogućavaju pokretanje Zoom kolica, a njegov kompaktni dizajn uverava da on može da se ubaci u najuži prostor i da se u nekoliko jednostavnih koraka spakuje da bude pogodan za putovanje ili na minimalnu veličinu.

Za Vašu decu je Zoom najlepše mesto za otkrivanje sveta. Oni mogu da se gledaju tokom vožnje, da se zajedno smeju, da gledaju Vas ili da sami istražuju okolinu.

string(0) ""
string(0) ""