Zamislite radnju u kojoj možete pronaći SVE što je potrebno vašoj bebi. Ne verujete? Promenićete mišljenje...
 

Bilo da ste first time mom ili mama s iskustvom, dolazak novorođenčeta donosi nove obaveze, a ona najvažnija je pronaći i opremiti dom adekvatnom opremom za bebe.

Međutim, pronaći sve što vam treba za bebu koja tek dolazi iziskuje dane lutanja po radnjama pri čemu se dragoceno vreme troši u transferima od jedne do druge prodavnice i gube živci u saobraćajnim čepovima i gužvama.
 


 

 


Poznat vam je ovaj osećaj, zar ne?

 

A sad zamislite....Zamislite da postoji mesto gde možete kupiti sve što vam treba za vašu bebu.

Zamislite da je dovoljan tek jedan odlazak i da u jednom danu možete obavite celokupnu kupovinu.

I zamislite da se radi o prodavnici koja sadrži na desetine različitih brendova i na stotine raznolikih modela od svakog potrebnog artikla.

Na primer, u potrazi ste za dečjim kolicima i dođete u radnju u kojoj možete razgledati na stotine različitih modela dečjih kolica i to najpoznatijih brendova, doslovno.

Zamislite, jedni do drugih uredno složeni i predstavljeni modeli dečjih kolica brendova Bugaboo, ABC Design, Chicco, Peg-Perego, Joolz, Free ON, Brevi, Cybex, Maxi-Cosi...

I ne samo dečjih kolica nego i auto-sedišta, krevetića, hranilica, prenosivih krevetića, itd.

I da uz ovu krupniju opremu možete pronaći i one sitne proizvode, dakle da se radi o od "igle do lokomotive" prodavnici baby opreme.

Zvuči zanimljivo i primamljujuće, zar ne?
 


 

 

 

Zamislite koliko biste vremena uštedeli, koliko živaca, koliko bi samo smirenosti ostalo u vama i dragocene energije za neke druge obaveze i aktivnosti.

Uz jednu takvu prodavnicu vaš dan za kupovinu opreme za bebu izgledao bi kao izlet u prirodu, a pre nego što biste se okrenuli, već biste bili u svom domu i sa svojim najboljim prijateljicama, uz kafu i kolače, razdragano pokazivali novokupljenu baby opremu i oduševljeno prepričavali doživljaje iz uspešne kupovine od koje ste toliko bez razloga strepeli!


Za one koji ne znaju, ovako nešto zaista postoji, a radi se o Dexyco Baby Parku koga možete pronaći na 2 lokacije u Beogradu: u BIG Rakovica šoping centru, kao i u AVA šoping parku u neposrednoj blizini robne kuće IKEA.

 


 

 

 

Vođeni jedinstvenim konceptom prodaje – ponuditi doslovno SVE za kompletnu opremu za naše najmanje i najdragocenije članove porodica, grupacija Dexyco odlučila se na inovativan poslovni potez i za svoje verne kupce otvorila je najveći baby park u regiji koji se prostire na više od 1000 kvadratnih metara.

Radi se o prodavnici baby opreme u kojoj ćete u jednom danu i na jednom mestu moći da opremite dom za dolazak novog člana porodice.


Kad kažemo opremiti onda doslovno mislimo opremiti.

Kolica sa svim dodacima, auto-sedišta za mlađu ili stariju decu, korpe, nosiljke, hranilice, dupci, podloge za prepovijanje, kadice, krevetići, prenosivi krevetići, baby podloge za igru, ljuljaške, njihalice, baby nosiljke, sterilizatori bočica, blenderi, pumpice za grudi, usisivači za nos i ostala baby higijena, putne torbe i torbe za negu, dečji stolovi i stolice, jastuci za dojenje, dečja kozmetika, pelene, odeća i obuća za bebe, literatura, baby posteljina, hrana, igračke...

Sve ove artikle osmislili su i proizveli svetski brendovi kao što su: Bugaboo, ABC Design, Chicco, Twistshake, MAM, Peg-Perego, Joolz, Free ON, Avent, Brevi, Maxi-Cosi, Cybex, Nuk, Bubaba kao i ostali poznati brendovi baby opreme i proizvoda.

Za opuštenu i ugodnu kupovinu na usluzi su vam izuzetno ljubazni i iskusni prodavci Baby Parka koji su tu u svakom trenutku kako bi vam boravak bio prijatan i ostao u lepom sećanju.

Krenite u virtuelni obilazak i uverite se i sami da smo savršeno mesto za pronalazak celokupne opreme za vašu bebu.

Vidimo se u Baby Parku!