Drage mame i tate, pripremite se za novu vikend akciju u Dexyco i Dexyco Baby Park prodavnicama! Ovog vikenda imate jedinstvenu priliku da ostvarite čak 20% popusta na sav drveni nameštaj za bebe, dušeke i kompletnu bebi posteljinu.

Ova specijalna vikend ponuda traje samo 3 dana – od petka 17. do nedelje 19. februara, stoga ne gubite vreme! Renomirani brendovi, kao što su Stokke, Klups, Bambino i Lorelli, takođe su uključeni u ovu atraktivnu ponudu.

 

Akcija važi u Dexyco i Dexyco Baby Park prodavnicama, kao i za onlajn kupovinu na www.dexy.co.rs. Ukoliko je vaša porudžbina veća od 4.000 RSD, dostava je besplatna! A ako živite u Beogradu ili Novom Sadu, nudimo Vam i potpuno besplatnu isporuku i montažu drvenog nameštaja na vašoj adresi.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Posetite nas u našim prodavnicama ili naručite putem naše onlajn prodavnice.

Mogućnost besplatne dostave i montaže - Ukoliko živite u Beogradu ili Novom Sadu, nudimo vam i potpuno besplatnu isporuku i montažu drvenog nameštaja na vašoj adresi.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 011 7159840 , putem mail-a online@dexy.co.rs ili pročitajte na našem blogu.