Bicikli, trotineti, tricikli i guralice

po strani
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
xplorer
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte
Bicikli, trotineti, tricikli i guralice - Za aktivnu zabavu po želji vaših mališana

Želite da klince iznenadite nekim od sjajnih igračaka koji će im obezbediti savršenu razonodu, kao i sate i sate aktivne zabave napolju?

 

Predstavljamo vam fenomenalan izbor igračaka uz koje će izlazak na svež vazduh, u omiljeni parkić, obližnje igralište ili prirodu biti lepši i uzbudljiviji. U našoj ponudi vas očekuju:

 
  • Dečiji bicikli

  • Trotineti za decu

  • Tricikli i

  • Guralice

 

Za neke od ovih proizvoda, kao što su trotineti, je važna ravna podloga, te je značajno da uslovi terena budu takvi da obezbede sigurnu vožnju.

 

Kada su u pitanju bicikli ili tricikli, oni su nešto stabilniji, te se mogu voziti i po stazicama koje nisu idealno ravne, u prirodi, ili parku, ali je ipak i pored toga, ravna podloga definitivno najbolji izbor. To se posebno odnosi na periode kada deca još uvek uče da voze, oslobađaju se, pa su u ovim slučajevima ipak bolji osigurani i ravni tereni gde je manje neravnina i potencijalnih opasnosti od isklizavanja točkova.

 

Bilo za koju od ovih igračaka da se opredelite, značajno je napomenuti da bi bilo dobro na početku uvek biti uz decu, pokazati im kako vožnja funkcioniše, pomoći im u snalaženju, ali i skrenuti im pažnju na šta sve da obrate pažnju.

 

Ukoliko ne možete da se odlučite šta bi bilo najbolje za vožnju vašeg mališana, možda vam tu mogu pomoći upravo oni - uzmite u obzir njihove želje, aktivnosti koje više vole i preferiraju, i oduševite ih omiljenim trotinetom, biciklom ili možda triciklom i guralicom, koji će biti zanimljivi svim onim mlađim mališanima koji tek uče da hodaju ili voze.

 

Pogledajte šta vas sve čeka u našoj velikoj ponudi i izaberite trotinet, bicikl, tricikl ili guralicu, uz koje će mališani uživati u udobnim vožnjama po parku, obližnjim stazama i igralištu i drugim obezbeđenim ravnim terenima.

 

I ne zaboravite da pozovete i nekog od drugara i drugarica, jer je vožnja u društvu još zanimljivija.