Kreativni setovi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
harry-potter
5 proizvoda
Pročitajte

Kreativni setovi za igranje su pun podgodak bilo da tražite način da sa svojim detetom provedete kvalitetno vreme, zabavite se i napravite zajedničke kreacije ili da poklonom obradujete mališane različitih uzrasta.

Različite vrste kreativnih setova koji su dostupni u Deksiku donose sjajne prilike za razvoj mašte, fine motorike, kreativnih potencijala deteta i sve to uz zagarantovanu zabavu. Edukativni, poučni i zabavni, kreativni setovi za decu su igračke koje će im omogućiti da se izraze na različite načine i uživaju u kvalitetnoj igri koja je višestruko korisna.

Kreativni setovi za različita interesovanja

U Dexy Co asortimanu čekaju vas kreativne bojanke, setovi za pravljenje nakita, igračaka, parfema, modnih kreacija, kao i tematski setovi sa princezama, Barbie igračkama, Pepom prase, jednorozima i drugim junacima koji su omiljeni među mališanima.

Magnetni setovi, table za crtanje sa različitim mogućnostima, setovi za pravljenje stikera, automobila, vozila, kao i igre sa robotima, dinosaurusima i ostalim temama koje fasciniraju najmlađe, ali i one malo starije, odličan su izbor za poklon, ali i način da obradujete dragog mališana bez povoda. Tu su i neodoljivi Bunchems setovi sa zanimljivim kuglicama za pravljenje različitih oblika gde dete može pustiti mašti na volju. Mališani će se sa radošću prepustiti uživanju u bojama, teksturama i različitim oblicima koje tek treba da otkriju. Vreme će im proleteti dok prave svoje kreacije na koje će biti ponosni.

Odlična stvar je što neke kreativne setove za decu možete poneti na putovanja kao zabavu za vreme vožnje automobilom ili kao zanimaciju tokom posete kada znate da dete neće imati adekvatnu zabavu.

Pronađite sjajne kreativne setove za decu različitih uzrasta, uskladite izbor sa njihovim interesovanjima i odaberite ono što će vašem mališanu najviše odgovarati - osmeh i dobra zabava neće izostati.