Kupaći program

po strani
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Veličina
Kolekcije
Prikažite više
Cena
original-marines
56 proizvoda
Pročitajte

Dečiji kupaći - Za brčkanje i uživanje u letnjim avanturama

Ukoliko ste u potrazi za zanimljivim i šarenim odevnim komadima za leto, u kojima će klinci uživati na bazenu ili na moru, dečiji kupaći su deo naše sjajne ponude. U našem asortimanu, kako u radnjama, tako i online, možete pronaći najraznovrsnije modele kupaćih kostima za decu različitih uzrasta.

 

Kako da odaberete odgovarajući kupaći za devojčice i za dečake?

 

Danas je u ponudi veliki izbor modela kupaćih kostima, bilo koji pol da je u pitanju. Bez obzira na to da li birate kupaći za dečake ili za devojčice, najvažnije je da se držite nekih osnovnih kriterijuma, kao i kada birate drugu garderobu, kako bi izbor bio odgovarajući. Tako bi trebalo da razmislite o sledećim stavkama:

- Jednodelni ili dvodelni kupaći za devojčice

- Šorc ili kupaće gaćice za dečake

- Koja bi bila odgovarajuća veličina

- Dezen

 

Ono što prvo treba odlučiti jeste da li tražite jednodelni ili dvodelni dečiji kupaći, tj. šorc ili gaćice za dečake. Možda ovo nekima nije preterano važan kriterijum, ali ako pogledate iz ugla praktičnosti, nekima će sigurno biti jednostavnije da se, na primer, odluče za jednodelni kupaći kostim za devojčice jer ga je lakše obući i svući, oprati i slično.

 

Nakon toga uzmite u obzir uzrast deteta kako biste izabrali pravu veličinu - one su nekad iskazane brojem meseci ili godina, a kod nekih brendova postoje dečiji brojevi. Ma koja oznaka da je u pitanju, ona će vam svakako pomoći da lakše utvrdite koja veličina odgovara vašem detetu.

 

Kada su u pitanju godine, tj. starost deteta, ukoliko su oni među starijom decom, možda bi trebalo uzeti u obzir i ukus vašeg dečaka ili devojčice. Dečiji kupaći jeste nešto što će se nositi kratko i ne toliko intenzivno kao neki drugi odevni komadi, ali ako imate vremena i želju da ih uključite u izbor, oni vam mogu pomoći kod izbora dezena ili omiljenih šara, što će ih bez sumnje obradovati.

 

Kada je izbor dezena u pitanju, ovde nema granica, niti nekog recepta za odabir - u ponudi su jednobojni komadi, zatim oni šareni sa različitim šarama, do onih sa likovima iz omiljenih crtaća, a izbor je samo vaš.

 

Pronađite idealan dečiji kupaći za vaše mališane

DexyCo vam nudi fenomenalan izbor dečijih kupaćih kostima za sve ukuse. Bilo da tražite dvodelne, jednodelne modele, šorceve, kupaći za bebe ili decu starijeg uzrasta, očekuje vas sjajna ponuda i odlične cene. Opremite klince za leto i neka brčkanje i uživanje u svim čarima leta bude još lepše.