LEGO® DOTS

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lego dots
Lista: LEGO noviteti
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO DOTS

Razvijanje kreativnosti i mašte veoma je važno u svakom periodu razvoja dece. LEGO DOTS setovi omogućiće im stvaranje najzanimljivijih svetova u najrazličitijim bojama i oblicima. Možda se baš u vašem mališanu kriju neki novi Salvador dali ili Pikaso.Zato im, čak i bez posebnog povoda, kupite neki od setova. Vaša dece će biti u prilici da kreiraju, originalne, samo njihove modele narukvica, držača za slike, organizatore za radne stolove, kutije za nakit, priveske ili pak da ukrase kolače za proslavu. Ako im ne bude dovoljno dodataka u samom Lego Dots setu, možete im kupiti koju kesicu sa ekstra dodacima. Posmatrajte ih dok posvećeno stvaraju nove predmete, a ako vam se igra učini interesantnom, uključite se i vi. Na našem sajtu dexi.co.rs izaberite set koji će probuditi maštu vašeg mališana. 

Poklon bez posebnog povoda

Lego Dots setovi mogu da budu sjajan poklon za vaše mališane i njihove drugare. Izuzetno povoljni što se tiče cena u ponudi su: narukvice, privesci, kutije za organizovanje i mnogi drugi predmeti kao i pakovanja sa ekstra dodacima za upotpunjavanje setova.

Narukvice 

Za sve one klince koji vole umetnost stvaranja i dizajniranja, “uradi sam” setovi su zanimljiv poklon. Deca mogu kreirati svoje  unikatne narukvice sa motivima ptica, meda, lisicama, foto-aparatima, biciklama i mnogim drugim. LEGO DOTS Love Birds Bracelets sadrži podesivu traku koja se uklapa za veće ili manje zglobove i 32 šarene pločice, uključujući pločice ukrašene pticama, perjem i srcima. LEGO DOTS Adventure Bracelets sadrži dve podesive trake i 32 pločice sa raznim životinjama i predmetima sa kojima dete može da kreira neobičnu narukvicu kakvu nose prave zvezde. Pored ova dva možete izabrati i setove za pravljenje narukvica sa drugim temama poput kosmičkih čuda, magične šume, sladoleda, životinja u funky fazonu, morskih sirena, jednoroga, čudovišta, duge, zvezdanog neba i super moći. 

Privesci 

Od preko 80 komada plastičnih delova, dete može kreirati preslatki privezak u obliku kockice. Uz LEGO DOTS Bag Tag Dog vaši mališani će uvek biti u trendu, jer će unikatni privezak koji su sami napravili nositi na đačkoj torbi ili uz ključeve od stana. Imaće priliku da ga kreiraju koristeći lik svoje omiljene rase pasa. Ako preferiraju divlje životinje, kupite im LEGO DOTS Bag Tag Leopard ili LEGO DOTS Bag Tag Panda. Za one koji vole da plivaju i rone, uz LEGO DOTS Bag Tag Narwhal uživaće u kreiranju privezaka sa licima stvorenja iz morskih dubina. 

Ekstra dodaci 

Kada se vaše dete već igra sa LEGO DOTS setom, možete ga upotpuniti sa ekstra dodacima kao što su perlice, zvezdice ili pločice različitih boja i oblika. Na raspolaganju su vam LEGO DOTS EXTRA DOTS, kao i SERIES, SERIES 2 i SERIES 4. 

Odlične ideje za rođendanske poklone i druge proslave 

Kada su u pitanju rođendani vašeg deteta i njegovih drugara Lego Dots predstavlja odličan izbor za poklon. Tu su setovi za kreiranje narukvica, ramova i držača za slike, kutija za nakit ili kutija za olovke koji sadrže preko 300-400 komada za uklapanje i stvaranje jedinstvenih dizajnerskih rešenja. 

LEGO DOTS Animal Picture Holders i LEGO DOTS Creative Picture Frames nude deci šansu da kreiraju sopstveni dekor sobe koristeći boje, oblike i likove životinja koje najviše vole. Svoj radni sto mogu urediti baš onako kako su zamislili koristeći delove iz setova LEGO DOTS Desk Organizer i LEGO DOTS Pinapple Pencil Holder. Kako bi se povezali sa svojim drugarima, mogu kreirati narukvice prijateljstva uz set LEGO DOTS Bracelet Mega Pack ili napraviti odličnu žurku uz različite kolače iz seta LEGO DOTS Creative Party Kit. Devojčice će imati prilike da svoj ili mamim nakit rasporede u kutijice koje su same kreirale iz setova LEGO DOTS Jewelry Box i LEGO DOTS Jewelry Stand. Kako bi deca sačuvala svoje tajne, kupite im kreativni poklon u vidu setova LEGO DOTS Secret Holder i LEGO DOTS Secret Box. 

Ako se pitate kako doći do ovih zabavnih setova, posetite naš sajt i naručite onlajn. Jednostavno ubacite u korpu i pratite uputstva dok ne naručite željeni artikal ili upišite šifru artikla i pozovite nas