Novosti
07.11.2016.

Top Trumps karte od sada i u Srbiji!

Top Trumps karte od sada i u Srbiji!

Poznata svetska društvena igra sa tradicijom od 35 godina stigla je u Srbiju!

Uz igru i zabavu za celu porodicu, Top Trumps ima izrazito edukativni karakter.  Igra je lokalizovana na srpki jezik i prilagođena gotovo svim uzrastima.

Bez obzira na to da li ste vi i vaše dete ljubitelji poznatih svetskih brendova kao što su Star Wars, Frozen, Shopkins, ili možda tradicionalnih vrednosti i domaće istorije, kulture i geografije, zasigurno je da ćete se uz svaku novu partiju zabaviti i saznati po nešto novo.
 

Ova kartaška igra u špilu ima 30 karata, na svakoj karti nalazi se određeni pojam, kao i njegove relevantne vrednosti. Uz igru i zabavu, razvijajući takmičarske veštine i društvene vrednosti, na zabavan način stičete znanje o datim pojmovima.

Pridružite se i vi svetskom fenomenu i milionima ljudi širom sveta kojima je Top Trumps sastavni deo odrastanja i zabave za celu porodicu. Pronađite igru u svim Dexy Co maloprodajnim objektima širom Srbije.

Kako se igra Top Trumps?

Ovu igru moze da igra neogranicen broj igraca. Promesajte i podelite sve karte. Igru zapocinje onaj koji sedi sa leve strane igraca koji je podelio karte. Svaki igrac drzi svoje karte u rukama i smeju da vide samo svoju prvu kartu s vrha. Igrac na potezu iscitava jednu od stavki sa karte, a zatim ostali otkrivaju koje vrednosti imaju njihove karte.

Pobednik je onaj ko ima najvise vrednosti ocitane sa karte, sakuplja karte ostalih i stavlja ih na dno svoje gomile. Onda je na njega red da izabere stavku sa kartice koja je sledeća po redu. Ako 2 ili više karte imaju istu očitanu vrednost među kartama sa vrha gomile, ili ako ne postoje podaci za datu kategoriju, sve karte sa vrha se stavljaju sa strane, a isti igrač ponovo bira kategoriju sa sledeće kartice. Pobednik tog kruga nosi i karte koje su stavljene sa strane. Pobednik je onaj ko sakupi sve karte!
 

Top Trumps igra je lokalizovana na srpki jezik i prilagođena gotovo svim uzrastima. Karte možete kupiti u svim Dexy Co Kids prodavnicama i u većim trgovačkim lancima.

 

Ostavi komentar