Novosti
20.04.2017.

Dečji Dani Kulture - dani velikih popusta!

Dečji Dani Kulture - dani velikih popusta!

I ove godine, u organizaciji izdavačke kuće Laguna održaće se manifestacija „Dečji Dani Kulture“, koja će trajati 3 dana, od petka 21. do nedelje 23. aprila, u svim knjižarama Delfi i Dexy Co Kids prodavnicama.


POPUSTI

U Delfi knjižarama i Dexy Co Kids prodavnicama popusti na Egmontova, Lagunina i Sun Promo izdanja iznosiće: 25% za jednu dečju knjigu,  30% za dve, za tri 35% a za četiri i više knjiga za decu čak 40%!

Kako u Dečjim Danima Kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%. Odabrane igračke biće na popustu od 20%.

Uz svaku kupovinu spremili smo i poklone!INTERNET KUPOVINA

Svi popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs, kao i u Dexy Co Kids internet prodavnici na www.dexy.co.rs, a za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Uputstvo za naručivanje knjiga u Dexy Co Kids internet prodavnici pogledajte ovde.

Za porudžbine iz Srbije čija vrednost je veća od 2000 dinara dostava je besplatna. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

U Dexy Co Kids radnjama na odabrane igračke očekuje vas 20% popusta! Pogledajte ih ovde.

PROGRAM DEČJIH DANA KULTURE U KNJIŽARI DELFI U SKC-U
 
Petak, 21. april:
 
12:00 – tribina pod nazivom „Mala Laguna za roditelje i vaspitače“ na kojoj će učestvovati Nataša Labović, predsednica Udruženja logopeda Srbije, Robert Takarič, pedagog i pisac i Zoran Penevski, urednik u Laguni.
 

Subota, 22. april:
 
11.30 – 12.30: Druženje sa magičnim Džinom koga u posetu dovodi kompanija Lavirint.

12.30 – 13.30: Delimo fazone sa najpopularnijim dečjim piscem Ršumom! Nagrađujemo najbolje fazone koji će biti deo serijala „Fazoni i fore“.

13.30 – 14.00: Zanimljiva modna revija agencije Select „Obuci se u knjigu“, stilizovana prema junacima iz Laguninih knjiga za decu.

14.00 – 15.00: Interaktivni igrokaz o drvenom lutku Pinokiu i njegovom ocu koji u knjižari zatiču usnulu princezu. Predstavu je organizovao Dečji kulturni centar.

15.00 – 16.00: Predavanje pod nazivom „Bezbednost na internetu“ koje će održati Tanja Tatomirović iz Microsofta.

16.00 – 17.00: Mali kulinari, pripremite se jer ćete imati priliku da dekorišete ukusne i zdrave palačinke u improvizovanoj poslastičarskoj radionci

17.00 – 21.00: Najzabavnija Lego radionica! Priključite se takmičenju u brzom slaganju na kojem će svi završeni radovi biti nagrađeni Lego poklončićem.
 

Nedelja, 23. april:
 
12.00 - 13.00: Promocija knjige „Vesela veštica Nika“. Zabavni i smehotresni doživljaji veštice Nike i njene mačke Veki pokazaće vam da se najveća magija krije u užitku koje vam pruža činjenje dobrih dela. Očekuje vas i poklon – pisma za dobre želje!

13.00 – 14.00: Radionica lepog govora. Instruktori UMS škole radiće sa vama glumačke vežbe, brzalice…

14.00 – 15.00: Škola za vitezove Dečjeg kulturnog centra – interaktivanom programu o obrazovanju dece u vreme despota Stefana Lazarevića.

15.00 – 16.00: Promocija zabavne slikovnice „Princeza Kmeza“ uz koju će deca naučiti da nacrtaju emocije.

16.00 – 17.00: Predstavljanje knjige za decu „Nauči da programiraš“ i portala www.bubblebee.rs. Sve što treba da znaš o skraču, logou, pajtonu, HTML-u i javaskriptu objasniće predavač Srđan Božović iz Microsofta.

17.00 – 18.00: Artistikum muzička radionica – pevanje dečjih pesmica uz pratnju na klavijaturi, upoznavanje sa Orfovim instrumentarijumom,kvizovi i igrice.

Do 24. aprila 2017. traje i nagradni konkurs na temu „Najčudnija knjiga na svetu“. Na njemu mogu da učestvuju deca uzrasta od 7 do 15 godina. Od najboljih radova koji budu stigli na konkurs (kratka priča do 5000 karaktera sa razmakom ili crtež do veličine A4) sačinićemo neobičnu knjigu i predstaviti je na Beogradskom sajmu knjiga u oktobru.
 
U okviru Dečjih dana kulture, u Dexy Co Kids radnjama, očekuju vas popusti od 20% na preko 200 igračaka: Play-doh, My Little Pony, Teletubbies, Lalaloopsy, Štrumpfovi, Pepa Prase, Star Wars, NERF, Majorette i Amos glinu; Little Tikes tricikle i trotinete; kao i popusti od 20% do 40% na knjige i pokloni za svaku kupovinu!
 
Dođite da zajedno budemo u igri sa knjigom!

 

Ostavi komentar