Beyblade Burst turniri 2017
Novosti
28.11.2017.

Beyblade Burst turniri 2017

Počelo je, počelo!!!

Posle duge pauze najpopularnija čigra na svetu se ponovo zavrtela! I to dva puna dana prethodnog vikenda u atrijumu šoping mola Delta City.

Oko stotinu blejdera i blejderki nadmetalo se za vredne Dexy Co Kids nagrade i dobili smo i prve pobednike serije turnira koji ce obići sve veće gradove u Srbiji do kraja ove godine.



Videli smo dva vrlo različita turnira, jer su u prvom, prošlog petka, dominirali ofanzivni blejdovi i stariji takmičari, te je tako pobedu na turniru odneo trinaestogodišnji Dejvid Alidini sa svojim ofanzivnim Valtryek blejdom.

On je u finalu bio bolji od godinu dana mlađeg Luke Perića koji je za borbe koristio Doomscizor.

Treće mesto pripalo je dvanaestogodišnjem Vuku Cvetkoviću i njegovom blejdu tipa Roktavor.

 

U subotu pobedničko postolje pripalo je devetogodišnjem Mihailu Petričkoviću koji je svojim Unicrest blejdom pobedio sve svoje protivnike, a u finalu mu se hrabro suprotstavio dve godine mlađi Lazar Stamatović sa Wyvron blejdom.

Nagrada za treće mesto pripala je osmogodišnjem Marku Vuleviću koji je koristio takođe ofanzivnu čigru, Horusood.




Kako bi Beyblade vikend iz nas bio kompletan, pobrinuli su se naši drugari iz Novog Sada, koji su se u nedelju nadmetali u burstovanju u velikoj Beyblade areni BIG Shopping Centra.

Dvadesetak takmičara borilo se za vredne nagrade gotovo tri puna sata, a konačni pobednik je bio osmogodišnji Lazar Knežević sa svojim Valtryek blejdom.

Njegov vršnjak Luka Pejin osvojio je odlično drugo mesto sa Roktavor čigrom, dok je treće mesto zauzeo naš najmlađi učesnik petogodišnji Aleksa Janković sa Unicrest blejdom.



Najbrža čigra današnjice narednog vikenda će se zavrteti u Beyblade areni šoping centra Stadion u subotu, a u nedelju se naš Beyblade karavan seli u Kragujevac, gde će u atrijumu Plaze svako ko donese svoj beyblade imati priliku da osvoji vredne nagrade i , što je mnogo važnije, slavu i prestiž :)


Veliki pozdrav i hvala svima koji su se prošlog vikenda igrali sa nama!
Pratite našu FB stranicu kako biste saznali kada Beyblade karavan stiže u vaš komšiluk kako biste i vi okušali blejdersku sreću na turniru.

Do tada redovno radite domaće zadatke, slušajte roditelje, hranite se zdravo i ležite na vreme kako biste bili odmorni za duele u Beyblade areni koja uskoro stiže u vaš grad.

3,2,1, zaaavrtiii!!!