Postojeći članovi Dexyco kluba, vaša lojalnost nam je dragocena!

Svaki naš dugogodišnji član nastaviće da uživa u svojim zasluženim benefitima, ali sada kroz novi, unapređen sistem obračuna. Samo je potrebno da prilikom vaše naredne kupovine u bilo kojoj od naših Dexyco prodavnica, pokažete vašu postojeću karticu.

 

PRIMER:
Ako na vašoj staroj kartici imate ostvareni popust od 5%, počev od 01. 07. 2023. na svaku vašu novu kupovinu (izuzimajući akcijske artikle), obračunavaćemo vam 5% cash back-a direktno na vašu karticu. Ovaj benefit je garantovan do 30. 06. 2024. održavajući minimalni prag ostvaren sa vašom starom karticom. Uz to, imaćete priliku da pređete na viši nivo lojalnosti, ukoliko vaše buduće kupovine zadovolje uslove za takav prelazak.

 

 

KAKO U PAR KORAKA VERIFIKOVATI STARU DEXYCO KLUB KARTICU?

 

Nakon što se prijavite na svoj nalog, pojaviće se dodatno DEXYCO KLUB polje. Klikom na DEXYCO KLUB polje, otvoriće se novi prozorčić, gde je potrebno da potvrdite da već imate karticu.  Poslednji korak je da ukucate broj vaše Dexyco klub kartice i da potvrdite verifikaciju (kao što je i prikazano na slici).

 

 

 

 

SAKUPLJAJTE BODOVE KUPOVINAMA 

1. Naš sistem prati vašu ukupnu potrošnju, sabira je i svrstava u odgovarajući rang popusta.

2. Popust se obračunava kroz cash back na vašu Dexyco klub karticu ili mobilnu aplikaciju u vidu bodova. Vrednost jednog boda je jedan dinar. 

3. Svaki vaš račun se evidentira sa punim iznosom dok kroz ostvareni popust novac ide na vašu Dexyco klub karticu u vidu cash back-a. Primera radi, prilikom svake kupovine vi plaćate pun iznos računa (osim u situacijama kada prilikom kupovine želite da iskoristite sakupljene bodove i da vam za taj određeni iznos bodova račun bude umanjen) a popust koji ostvarujete ide u vidu povrata novca na vašu Dexyco klub karticu. Ostvareni popust u vidu cash back-a koji ste stekli prethodnom transakcijom možete iskoristiti odmah nakon sledeće kupovine ili ako ne želite možete jednostavno nastaviti da sakupljate dalje. Zbir vaših transakcija vam eventualno omogućava prelazak na viši nivo popusta prema skali bodovanja u nastavku teksta:

 

 

4. Bodovi sakupljeni tokom pojedinačnih kupovina važe 365 dana od datuma izvršene transakcije u kojoj su ti isti i dobijeni, nakon čega će se automatski deaktivirarati ukoliko ih ne budete iskoristili u navedenom periodu od 365 dana (noviji bodovi ostaju važeći dok i za njih ne prođe obračunski period od 365 dana).

5. Ako je artikal već na akciji ili sniženju, na taj artikal ne važi pravilo sakupljanja bodova kroz povrat novca na karticu, ali sama kupovina učestvuje u sabiranju svih kupovina i rangiranju na skali za bodovanje.

 

Opšte uslove  korišćenja Dexyco klub kartice možete pročitati OVDE.

 

 

 NAJČEŠĆA PITANJA

Da li je potrebno zameniti postojeću karticu?
Postojeću karticu nije potrebno zameniti,već samo verifikovati jer se menja samo način obračuna kupovina.
Kako iskoristiti ostvareni benefit zbog novog načina obračuna kupovina?
Ako na vašoj staroj kartici imate ostvareni popust od 5%, počev od 1. 7. 2023. na svaku vašu novu kupovinu (izuzimajući akcijske artikle), obračunavaćemo vam 5% cash back-a direktno na vašu karticu.
Da li se akcijski popusti mogu kombinovati sa benefitima klub kartice?
Benefite koji ste stekli se ne mogu kombinovati prillikom kupovine proizvoda koji su na sniženju.
Da li se benefiti mogu koristiti u slučaju plaćanja vaučerom?
Ukoliko se odlučite da plaćanje izvršite Dexyco vaučerom, nemate mogućnost korišćenja benefita Dexyco klub kartice, kako u Dexyco prodavnicama tako i prilikom poručivanja na sajtu.
Da li se sabiraju bodovi prilikom kupovine akcijskih proizvoda?
Ako je artikal već na akciji ili sniženju, na taj artikal ne važi pravilo sakupljanja bodova kroz povrat novca na karticu, ali sama kupovina učestvuje u sabiranju svih kupovina i rangiranju kupca na skali za bodovanje.
U kom vremenskom periodu mogu iskoristiti benefiti sa Dexyco klub kartice?
Bodovi sakupljeni tokom pojedinačnih kupovina važe 365 dana od datuma izvršene transakcije u kojoj su ti isti i dobijeni, nakon čega će se automatski deaktivirarati ukoliko ih ne budete iskostili u navedenom periodu od 365 dana (noviji bodovi ostaju važeći dok i za njih ne prođe obračunski period od 365 dana).
Imate dodatna pitanja?

Odgovore na sva pitanja vezana za upotrebu i korišćenje ili gubitak Dexyco klub kartice može dobiti putem slanja poruke na e-mail adresu: dexycoklub@dexy.co.rs ili pozivom na broj telefona +381117159840, radnim danima i subotom od 9-17h.