Ukrasni papiri i kese

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
nebulous-stars
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
UKRASNE KESE SGS490029
Poklon kesa . Ime proizvodjaca: TWEEN TEAM INC. Zemlja porekla: Kina. Uvoznik: Singa Star ...
189,00 RSD
Dodaj u korpu
Pročitajte

Ukrasni papiri i kese

Rođendani, venčanja, završetak školovanja, sve su to prilike u kojima se daruju pokloni. Mali veliki, uvek nam izmame osmeh na lice i radost u srcu. Ali najuzbudljiviji trenutak je svakako otvaranje poklona koji su upakovani najčešće u ukrasni papir ili ukrasnu kesu.

Pakovanje poklona je verovatno proisteklo iz potrebe da se dragocenost koja se poklanja dragoj osobi zaštiti i sačuva dok ne bude predata. U tu svrhu koristili su se različiti papiri i kese koji su čuvali od lomljenja, habanja, gužvanja i svih ostalih spoljašnjih uticaja. Danas postoje ukrasni papiri, ukrasne kese i kutije koje se proizvode isključivo u svrhu pakovanja poklona.

Ukrasi papiri za svačiji poklon

U ukrasne papire se zamotavaju pokloni. Ranije su papiri koji su se koristili za pakovanje bili čvrsti i tvrdi kako bi sačuvali sadržaj koje je trebao da se isporuči kao poklon. Danas su papiri za pakovane ukrašeni i posebno obeleženi kao ukrasni papiri za pakovanje. Motivi na ukrasnim papirima u raznovrsni i razlikuju se prema prilikama za koje su namenjeni. U našim radnjama Dexy co kids i na sajtu dexy.co.rs možete pronaći ukrasne papire odličnog kvaliteta,  za svaku priliku. Ukoliko pakujete poklon za dete možemo da vam ponudimo ukrasne papire sa motivima Disney junaka kao što su: Micky i Minnie, Cars, Princess, Frozen, Winnie the Pooh i mnogi drugi. Ukoliko tražite ukrasni papir kako bi spakovali rođendanski poklon za nešto starijeg slavljenika ili je u pitanju poklon za venčanje, tu su motivi cveća, balona, naizmenično postavljenih geometrijskih oblika veoma veselih boja i detalja u  koji se nalaze u kolekciji Colors ili ukrasni papiri proizvođača Ecocarta iz kolekcije Retro. Bez obzira za koji se motive na ukrasnom papiru opredelite on će svakako dodatno ukrasiti i ulepšati vaš poklon. 

Ukrasni papiri se pakuju u rolne težine 65g i krajnjih dimenzija 70x200 cm. Ta količina ukrasnog papira biće dovoljna za pakovanje čak nekoliko poklona srednjih dimenzija.

Praktične ukrasne kese

Iako ima ljudi koji vole da poklone za svoje drage osobe pakuju u ukrasni papir, ukrasna kesa je od skoro postala „popularna“ kao još jedno rešenje za pakovanje poklona. Verovatan razlog zbog koga se radije okrećemo ukrasnim kesama je verovatno taj što celokupno vreme koje provedemo pakujući poklon je u stvari ono vreme koje provedemo birajući ukrasnu kesu za poklon. Kesa svojom veličinom ne može idealno da se prilagodi veličini poklona. I iz tog razloga proizvođači ukrasnih kesa proizvode ih u tri osnovne veličine. Tako imamo malu ukrasnu kesu koja je dimenzija 17,8 x 22,9 x 9,8cm, ukrasnu kesu srednje veličine sa dimenzijama 26,4 x 32,4 x 13,7cm i veliku ukrasnu kesu koja je dimenzija 33 x 45,7 x 10,2cm. Svakako da se proizvode i kese koje su manje i veće od navedenih dimenzija, no ovo su standardne veličine. Detalji i motivi na ukrasnim kesama mogu da budu različiti, a birate ih na osnovu toga šta se slavi, kome i u koju svrhu pakujete poklon. Na sajtu dexi.co.rs i u radnjama Dexi co kids možete pronaći ukrasne kese za svaki poklon za vaše najdraže i svaku priliku.