Avioni i helikopteri

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
best-luck
5 proizvoda
Pročitajte
Avioni i helikopteri
 

Dečiji avioni i helikopteri predstavljaju mnogo više od dečije igračake. Oni su ključ i ulaznica za prolaz u svet avantura i mašte gde je samo nebo granica.

Bez obzira na uzrast mališana u Dexy Co možete pronaći avione i helikoptere koji donose beskrajne mogućnosti igre i zabave. Od pojednostavljenih i stilizovanih modela za nešto mlađu decu preko metalnih i drvenih aviona i modela koji mogu samostalno da lete pa sve do ozbiljnih maketa lovaca, borbenih i putničkih aviona čije će sastavljanje svakako podrazumevati i angažovanje odraslih.

Najbolji avioni i helikopteri u Dexy Co ponudi
 

Dečiji svet letenja nikada nije bio bliži stvarnosti nego sad. Avioni i helikopteri su sve popularniji među mališanima stvarajući i donoseći uzbuđenja, avanture i mnogo radosti i zabave.

Vaša omiljena destinacija kada su dečije igračke u pitanju, Dexy Co, ponosno nudi širok asortiman modela aviona i helikoptera za decu svih uzrasta.

Bilo da se opredelite za avion, helikopter ili neki od setova ili maketa, ova igračka ne mora nužno da bude samo za pojedinačnu igru. Deca će rado pristati da se igraju sa svojim drugarima, braćom i sestrama, mamom i tatom stvarajući tako nezaboravne trenutke. Igranje avionima i helikopterima pored razvijanja i usavršavanja socijalnih veština kod dece podstiče i:

  • Razvijanje motoričkih veština,

  • Učenje novih reči i izraza kroz igru,

  • Stimuliše maštu.

Dečija Igračke avioni i helikopteri kao i maketa različitih modela mogu da budu i sjajan rođendanski poklon. Obradujete svoje mališane i pružite im priliku da istraže nebo, maštaju o letenju i stvore svoje jedinstvene avanture.