%
×
FLEXI Q ORBITO
FLEXI Q ORBITO
FLEXI Q ORBITO
FLEXI Q ORBITO
FLEXI Q

FLEXI Q ORBITO

Šifra artikla: MDP30009
Orbito će testirati vaše strateške veštine i taktku. Sa tablom za igru, 8 belih i 8 crnih klikera, ova igra nudi iskustvo za dva igrača. Namenjen je deci od 7 i više godina i garantuje uzbudljivu igru. U Orbiti je svaki korak bitan jer se sve menja na svakom koraku. Spremni ste da se suočite sa izazovima i preokretima dok pomerate svoje klikere po tabli i pokušavate da nadmudrite protivnika. Ova brza, tečna i zabavna igra pruža priliku za celu porodicu da razvije svoje strateško razmišljanje i taktičke veštine. Orbito nije samo igra, već i alat koji vas uči kako da efikasno reagujete na promenljive situacije i postignete svoj cilj. Sa pravilima igre koja su dostupna preko QR koda na pakovanju, možete brzo započeti svoje Orbito avanture i uživati u stimulativnom iskustvu koje podstiče razvoj fokusa, uspostavljanja veze, perspektive, izbora opcija, pamćenja, rešavanja problema, strategije i razmišljanja unapred. Uronite u svet Orbite i pokažite svoje strateške veštine dok se takmičite sa svojim protivnikom u ovoj uzbudljivoj igri. Uzrast: 7+ Broj igrača: 2
4.099,00 RSD
4.099,00 RSD
4.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Orbito će testirati vaše strateške veštine i taktku.
Sa tablom za igru, 8 belih i 8 crnih klikera, ova igra nudi iskustvo za dva igrača.
Namenjen je deci od 7 i više godina i garantuje uzbudljivu igru.
U Orbiti je svaki korak bitan jer se sve menja na svakom koraku.
Spremni ste da se suočite sa izazovima i preokretima dok pomerate svoje klikere po tabli i pokušavate da nadmudrite protivnika.
Ova brza, tečna i zabavna igra pruža priliku za celu porodicu da razvije svoje strateško razmišljanje i taktičke veštine.
Orbito nije samo igra, već i alat koji vas uči kako da efikasno reagujete na promenljive situacije i postignete svoj cilj.
Sa pravilima igre koja su dostupna preko QR koda na pakovanju, možete brzo započeti svoje Orbito avanture i uživati u stimulativnom iskustvu koje podstiče razvoj fokusa,
uspostavljanja veze, perspektive, izbora opcija, pamćenja, rešavanja problema, strategije i razmišljanja unapred.
Uronite u svet Orbite i pokažite svoje strateške veštine dok se takmičite sa svojim protivnikom u ovoj uzbudljivoj igri.

Uzrast: 7+
Broj igrača: 2
Karakteristika Vrednost
Kategorija Edukativne igračke za decu
Težina specifikacija 0 kg
Brend FLEXI Q
Pol univerzalno
Uzrast 7-8 godina
Kategorija EDUKATIVNE IGRACKE ZA DECU

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Krenite u uzbudljive avanture sa Clementoni Build Mechanics ??Hot Rod i trkačkim kamion...
Cena 1.799,00 RSD
Dodaj u korpu Obrada
FLEXI Q ORBITO
FLEXI Q ORBITO
Edukativne igračke za decu
4.099,00
Izaberi količinu
2
1