Kolekcionarske figure i setovi
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Ne postoji mogućnost biranja
11 proizvoda

Ne postoji mogućnost biranja

Asortimanski proizvod za koji ne postoji mogućnost biranja, isti Vam stiže na adresu po slučajnom izboru!

 

Pročitajte

Pronađite sve figurice koje vaši mališani vredno skupljaju i upotpunite njihove kolekcije još jednim primerkom koji će izmamiti osmeh.

 

Kolekcionarske figure i setovi u Deksiku odličan su način da obradujete svoje mališane i aktivno učestvujete u nečemu što je u njihovom svetu neizmerno važno.

 

Kolekcija figurica Patrolne šape, LOL lutkice i ostala oprema, porodica Sylvanian, Pepa prase, Maša i medved, jednorozi i mnoge druge čekaju vas u našem asortimanu.

 

Skupljanje figurica kao odličan dečiji hobi

 

Ukoliko vaš mališan uživa u iščekivanju, otpakivanju, skupljanju i igranju novim figuricama, onda je neka od figurica koje dolaze kao delovi kolekcionarskih kolekcija pravi izbor svaki put kada želite da ga obradujete.

 

Odaberite prave figurice u skladu sa uzrastom i interesovanjima deteta i dopunite kolekciju sjajnom igračkom. Osim maštovite igre, kolekcionarski setovi i figurice uče dete strpljenju, uživanju u iščekivanju i posvećenosti jednom cilju - prikupiti celu kolekciju.

Pažljivo odabrane igračkice omiljenih junaka, ali i mnogi predmeti koji čine sastavne delove kolekcionarskih setova odlični su i kao dekoracija u dečijoj sobi gde mališani često izlažu svoje omiljene igračke.

 

Kolekcije nisu samo za gledanje, već su i jedan od omiljenih načina igre kada figurice i ostali predmeti koji uz njih dolaze - vozila, rekviziti, kuće i ostalo, ožive u dečijim rukama i bezbrižnoj igri.

 

Veliki izbor kolekcija sa različitim figurama i setovima za igru donosi pregršt mogućnosti za zabavu, sakupljanje i uživanje u različitim izdanjima omiljenih igračaka. Pronađite i igračke u kesicama ili kutijama gde su svaka figurica i njeni dodaci pravo iznenađenje, a skupljanje još uzudljivije.

 

Istražite Dexy Co asortiman i obradujte svoje mališane vrednim delovima kolekcije.