LEGO® DC Super Hero Girls™

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO DC Super Hero Girls

Dobro došli u svet devojaka super heroina! Pridružite se ekipi junakinja uključujući Wonder Woman™, Supergirl™, Batgirl™, a upoznajte i ostatak neverovatnih super heroina. Uživajte u građenju njihovih figura, super moćnih vozila i svega što ih okružuje dok spašavaju svet od Kryptomita! LEGO® DC Super Hero Girls™ kocke i setovi preporučeni su za mališane uzrasta od 7 do 12 godina. Pored ovih setova super heroina, pogledajte i setove u kojima se pojavljuju LEGO® DC Comics Super Heroes. Vaša mala superjunakinja će uživati u fantastičnoj igri!

Pokrenite avanturu

Ako tražite idealan poklon za devojčicu koja želi da bude mnogo više od nasmejane princeze, opčinite je LEGO Super Hero Girls setom. Probudite u detetu avanturistički duh i želju za uzbudljivom igrom uz pomoć figurica Krypto i Lashine. 

Neka se mala pustolovka pridruži akcionom svetu, dok se pas glavne junakinje Krypto suočava sa Lashinom i plavim Kriptomite. Ovaj sjajan set sadrži 145 delova, među kojima i mini figuru lutke Lashina, Kriptovu kuću sa odbrambenim štitom i katapultom. Tu je i tenk visok preko 4cm, dugačak 10cm i širok 5cm, koji izgleda prilično zastrašujuće. Sa svake strane je namontirano šest točkova, ali su samo četiri u dodiru sa tlom.  Na zadnjoj strani tenka nalazi se kavez u kom se može zarobiti Krypto. 

Dodatni elementi uključuju Lashin bič, žutu kuglu, klin, Supergirl telefon i pseću kost.

Jedinstveni likovi za razvoj mašte i kreativnosti

Ovaj set je  2017. godine. Ušao u Lego porodicu i  od tada osvaja srca i raspaljuje maštu devojčica širom sveta! Jedan je od najmanjih kompleta u seriji, a njegova privlačnost nalazi se u jedinstvenim likovima. Lashina je prepoznatljiva po svom ljutitom izrazu lica i srebrnim trakama na kosi, dok Krypto ima simpatičan jarkocrveni ogrtač sa simbolom Supermena. 

Komplet sadrži i ekskluzivni kriptomit. Ovaj lik u plavoj boji izgleda ljupko i sadrži neke korisne elemente, a najistaknutijie su dve trans-svetlo plave piramide. Iako su ova stvorenja kreirana s namerom da podrže zlikovce, u opisu i upitstvu se sugeriše da se plavi kriptomit lako zbunjuje i da bi stoga mogao da promeni stranu tokom bitke!

Pored priloženog uputstva za građenje seta u kompletu, postoje tutorijali na YouTube-u. Uz pomoć ovih videa kojih će vaša curica lako sklopiti omiljenu igračku i prepustiti se čarobnom svetu igre.

Telefon zvoni, Supergirl odgovara na poziv i počinje prava akciona avantura! Vaša devojčica će se naći u ulozi super heroine i doživeti nesvakidašnju pustolovinu dok spašava Krypto iz kandži opasne Lashine!

Ne propustite super ponudu – poručite online

Rođendan, Nova godina ili poklon bez povoda – LEGO set za svoju superjunakinju naručite online jednostavno i brzo i čekajte na kućnoj adresi. U Dexy Co Kids internet prodavnici pružamo veliku fleksibilnost plaćanja. Sve proizvode koje poručite možete platiti pouzećem, gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke, platnim ili poklon karticama, kao i elektronski putem uplatnice.

Izabrani LEGO set svakog radnog dana možete poručiti i telefonom. Cena isporuke za porudžbine koje iznose više od 3.000 dinara je besplatna na teritoriji Republike Srbije.