LEGO® Elves

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Elves
Elves
Elves
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Zaustavi zli plan Kralja goblina i spasi sestru Emili Džons! Pazi, Kralj goblina drži ...
11.199,00 RSD
Dodaj u korpu
Pročitajte

LEGO Elves

Uplovite u čarobni svet pun pustolovina uz LEGO® Elves kocke i setove. Tu su vilenjaci, goblini i ljudi, tako da ima svega što deca mogu poželeti. Pomozite Vilenjacima da pronađu 4 ključa kako bi tinejdžerku Emily Jones vratili kući. Plan zlog Kralja goblina je zaista opasan po svet ljudi, jer on planira da drži Emilinu sestru Sophie kao taoca dok ona ne dođe da je oslobodi. Tako će moći da ukrade njenu amajliju i otvori prolaz u svet ljudi. Neka deca izgrade ovaj poznati svet, a zatim ga obogate svojim pričama. Neka razvijaju maštu i smisle nastavak priče kakav onakav kakav bi oni poželeli poželeli.

Osmislite svoju priču o vilenjacima

Sa setovima koji uključuju jedrenjake, čarobne pekare i krošnju drveta, u ovom svetu fantazije deca mogu da stvore vlastite uzbudljive priče s Vilenjacima. U setu se takođe nalaze i tri mini figure: Kralj goblina, Emily i Sophie Jones, kao i figura čuvara Tufflin goblina. Vaša deca će se zabavljati dok budu sastavljala zamak ozloglašenog Kralja goblina u kome je zarobljena Sophie. Ona se nalazi u visećem kavezu. Pored ovih, set uključuje i druge zanimljive delove: rotirajući tron, portal koji se može otvoriti, most koji se spušta, zamke sa biljkama mesožderkama koje treba zatvoriti, katapult iz kog je moguće pucati, kao i knjigu koja se otvara.

Dozvolite deci da sama osmisle priču ili više njenih nastavaka, nakon što sastave zamak sa tornjem. Razvijanje mašte, kreativnosti i fine motorike kod dece čine ove setove korisnim i zabavnim za  uzrast od 7 i više godina. Pogledajte i ostale setove i kocke iz LEGO čarobnog sveta: LEGO® FriendsLEGO® Disney™ PrincessLEGO® DC Super Hero Girls.

Zabava za celu porodicu

Ukoliko ste vi ili čak vaši roditelji imali LEGO kocke, možete ih koristiti zajedno sa novim setovima. LEGO setovi jedinstveni su po tome što nisu menjali svoj dizajn od kada su ga patentirali. Podelite sa decom ili unucima šta ste vi voleli da gradite, vratite se u sopstveno detinjstvo i ispričajte vaše priče. Neka ih vaši mališani dopune i obogate sopstvenim iskustvom i maštom.

Lako i brzo poručivanje

Poručivanje ovog seta moguće je obaviti i putem interneta. N našem sajtu dexi.co.rs jednostavno izaberite set koji vam se dopada. Ukoliko želite više istih setova, samo izaberite količinu u brojaču odmah pored. Na toj stranici videćete odabrane artikle, moći ćete da nešto dodate ili smanjite količinu, a biće naznačena i ukupna cena. Potom je potrebno samo da nam ostavite podatke za dostavu i izaberete način plaćanja, a mi ćemo vam izabrane setove isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Za sve nedoumice koje imate pre, tokom ili nakon kupovine, možete nam se obratiti putem telefona, dopisivanja uživo u toku radnog vremena ili i-mejlom. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.