LEGO® Overwatch®

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO® Universe Overwatch®

Zavirite u LEGO® Universe Overwatch® i izgradite vaše  verzije Heroja i istorijskih mesta. LEGO® Overwatch® kocke i setovi namenjeni su za one nešto iskusnije LEGO graditelje starije od 8 godina . Prestavljaju pravi izazov za projektovanje i gradnju, dok su zabava i razvijanje mašte zagarantovani.

LEGO® Overwatch® Watchpoint: Gibraltar - Vrhunska osmatračnica predstavlja komplet sa Gibraltar-om sa Mercy, Reaper-om, Winston-om i Pharah-om za sve revnosne obožavaoce Overwatch®-a! Dok Winston juri da spremi raketu za poletanje u osmatračnici budućnost Overwatch®-a je neizvesna. Sada možeš da napraviš jedu od najlegendarnijih mapa Overwatch-a – osmatračnicu: Gibraltar – u LEGO® kockama! Namenjen, pre svega, poznavaocima  koji žele da zarone u mapu i da oživljavaju njene scene i za one koji žele da naprave i izlože ovu kolekcionarski primerak graditeljske fugure.

Set sadrzi: minifigure Fara, Mersi i Ripera, veliku figuru Vinstona, Overwatch raketu deljivu na 2 sa 2 kokpita, skladište za Vinstona, banane i teglu kikiriki putera, zgradu sa lansirnom platformom, Farin lanser raketa, blaster, tesla top i pištolje, uputstvo

Želite jednostavnu i ekonomičnu kupovinu, na pravom ste mestu? Nakon što odaberete igračku (ili više njih), dodajte u korpu. Zatim, popunite podatke za dostavu i način plaćanja. Kada ste popunili sva polja, ostaje vam samo da potvrdite svoju porudžbinu kako biste uspešno obavili kupovinu. Za sve informacije ili pomoć pri kupovini možete nas kontaktirati putem telefona ili nam pisati na email. Takođe, sve naše proizvode možete naručiti i telefonom.