Lepak tečni, lepak u stiku, selotejp
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
14 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje od 1. do 30. septembra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Pribor za lepljenje nezamenljiv je kada su kreativni zadaci ili igra u pitanju. Kvalitetni sastojci i proizvodi koji omogućavaju vašim mališanima da ostvare svaku svoju zamisao učiniće baš svaki projekat uspešnijim.

 

Zato što znamo koliko je važno da prilikom lepljenja, sastavljanja i kreiranja sve stoji baš onako kako je zamišljeno, u Dexy Co asortimanu možete pronaći kvalitetan lepak za papir, lepak u stiku, tečni lepak, kao i selotejp trake sa posebnim dezenima koji će svaki rad i kreaciju dodatno obogatiti.

 

Neka mališani puste mašti na volju i samostalno prave čestitke, figurice od papira ili drugih materijala i uživaju u stvaralaštvu i kreativnosti uz lako i postojano lepljenje. Svaki školski projekat ili kreativna zabava zahtevaju dobar materijal koji se lako nanosi i omogućava da sve ostane na svom mestu. Ukoliko se odlučite za proizvode kao što su selotejp sa dezenima, gliter lepak i slični sve će izgledati još interesantnije, a sam proces lepljenja će biti zabavniji.

 

Olakšajte detetu da posveti posebnu pažnju detaljima uz adekvatan pribor i materijal koji će mališanima omogućiti da se dodatno poigraju sa konzistencijama, bojama i teksturama sredstava za lepljenje. Tečni lepak idealan je za malo ozbiljnije naume i školske projekte, dok je lepak u stiku idealan za mališane koji nisu vični idealnom doziranju. Pakovanje lepka u stiku će im omogućiti precizno nanošenje i jednostavnu upotrebu bez mrlja ili kapljanja po drugim površinama.

 

Gliter lepak ili lepak sa šljokicama posebna je vrsta materijala koji dozvoljava da kreativnost procveta i daje poseban pečat svakoj kreaciji. Sve što je potrebno jeste da odaberete ono što najviše odgovara vašem mališanu i da ga obradujete materijalom koji mu je uvek potreban.

 

U Deksiku vas čeka odličan izbor lepka različitih vrsta i karakteristika, kao i lepljivih traka koje odgovaraju različitim namenama, pa čak mogu poslužiti i kao ukras.