Interaktivni pliš

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
55 proizvoda
Pročitajte

Interaktivne plišane igračke spajaju najbolje iz dva sveta - meke plišane ljubimce koje će mališani obožavati i ineterakciju sa igračkom koja deci razvija maštu, empatiju i otkriva im nova saznanja.

 

Različite interaktivne plišane igračke čekaju vas u Dexy Co asortimanu - odaberite ljubimca, medu ili neku drugu životinju koja se ponaša kao kućni ljubimac ili edukativnu igračku koja peva pesmice, priča priče, postavlja i odgovara na pitanja i slično.

 

Bilo da želite da obradujete svoje dete ili tražite poklon za dragog mališana, ove odlične igračke koje hodaju, pričaju, emituju zvučne, svetlosne efekte i pevaju su uvek odličan izbor. Zavirite u bogatu ponudu i pronađite ono što vam najviše odgovara, a oduševljenje neće izostati.

Interaktivne igračke za bebe, dečake, devojčice ili univerzalne

Bez obzira na pol i interesovanja deteta, Dexy Co asortiman donosi širok izbor kvalitetnih interaktivnih igračaka koje će oduševiti mališane različitih uzrasta.

 

Odaberite igračku koja će ubrzo postati omiljena i obezbediti sate i sate kvalitetne igre, bilo samostalno, bilo u društvu. Ove sjajne zabavne igračke ne moraju služiti samo za zabavu, iskoristite ih kako biste deci približili važnost uvažavanja potreba drugih, kao i osnove odgovornosti kada je u pitanju briga o ljubimcu ili slično.

 

Odlično osmišljeni načini reagovanja igračke, kao i ponašanje deteta koje može diktirati dalji tok igre, vrhunski su način da se dete zabavi i nauči nešto novo.

 

Plišane interaktivne igračke uneće novu radost i interesovanja u dečiji svet i otvoriti im vrata sasvim novih dimenzija mašte. Uživanje, otkrivanje novih mogućnosti i vesela interakcija između deteta i nove omiljene igračke ispuniće mu dan kvalitetnom igrom i zabavom.

 

Procenite šta je to što bi vašem mališanu bilo najinteresantnije: igračka koja peva, igra, priča, ponaša se kao ljubimac ili nešto drugo i odaberite savršen model u raznovrsnom Dexy Co asortimanu gde vas čekaju najpopularnije i najbolje plišane interaktivne igračke za vaše dete.