Posude za hranjenje

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Lista: Svi proizvodi
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Posude za hranjenje

Prva bebina posuda za hranjenje biće flašica za mleko, ali će joj veoma brzo biti potrebni i tanjiri, kašike, činije, čaše i sve ostalo što se podrazumeva pod lični pribor za jelo i piće. Bebi će biti neophodne samo njeno posuđe za hranjenje pre svega zbog higijene, ali i stvaranja zdravih navika kada je ishrana u pitanju.

Ponekada je neophodno dati mališanu da jede iz vašeg tanjira, ali će mu, za svakodnevne obroke biti potrebno samo njegovo posuđe. U Dexy Co kids radnjama kao i na sajtu dexy.co.rs u prilici smo da vam ponudimo posude za hranjenje najrazličitijih oblika, materijala i boja za bebe i decu svih uzrasta. U ponudi su i setovi za hranjenje kao i dodatni pribor za čišćenje i održavanje pribora i posuda za hranjenje.

Kakve posude za hranjenje treba odabrati?

Bebi ćete već od petog, šestom meseca života morati da obezbedite pribor i posude za hranjenje. Kada bebi budete krenuli da uvodite dopunsku hranu u vidu jednog do dva obroka, a i kasnije, kada svi bebini obroci budu bili servirani u posuđe biće vam neophodne činije, tanjiri, poslužavnici, čaše i ostale posude za pripremu i serviranje hrane i pića.

Izbor posuđa za hranjenje nikada nije bio raznovrsniji. Umesto jednobojnih tanjira, činija tu su posude oslikane različitim motivima popularnih crtanih junaka i tema. Jedini cilj je zadržati mališana za stolom kako bi pojeli svu hranu koju ste im isplanirali i skuvali za taj obrok. Iako je možda važno šta je naslikano na činiji ili tanjiru mnogo je važnije od čega su posude načinjene. Imajte u vidu da će se bebi koja se nalazi u stolici za hranjenje često prevrtati i padati posuđe bilo da se radi o činiji, tanjiriću, čaši. Iz tog razloga veoma je važno da takav komad posuđa za bebe ne može tek tako da se polomi i povredi bebu. Iz tog razloga, naročito kada je u pitanju hranjenje bebe opredelite se za nešto modernije plastične činije, čaše, tanjire. U našim prodavnicama možete da pronađete i posuđe sa neklizajućim dnom ili dnom koje ima mogućnost da se dodatno pričvrsti za podlogu na kojoj je postavljeno. Za nešto stariju decu koja već samostalno mogu da jedu tu su i tanjiri i činije sa odvojenim delovima u koje, bez problema i bez mešanja možete da stavite nekoliko različitih vrsta namirnica čiji se ukusi neće mešati. 

Na tržištu su se od skoro pojavile i termoosetljive posude za hranjenje. Namenjene prevshodno bebama one funkcionišu na sledeći način. Najčešće se u delu tanjira gde se najduže zadržava hrana ili na dnu šolje nalazi termoosetljivi materijal koji u kontaktu sa visokim temperaturama promeni boju. Sa ovakvim posudama za hranjenje uvek ćete znati da li je hrana koju servirate svom mališanu optimalne temperature  bez bilo kakvog isprobavanja, dodirivanja i slično. Svo posuđe ove vrste izrađeno je od potpuno neškodljivih materijala po zdravlje deteta.

Setovi za hranjenje

Iz naše ponude možemo da izdvojimo i setove za hranjenje. U sklop ovih setova najčešće dolazi posuđe koje je detetu potrebno svaki dan. To su: tanjiti plitki i duboki, činija, šolja, kašičica, viljuška. Sastav setova može da varira te ponekada uz šolju set za hranjenje može da sadrži i čašu i a kao dodatak priboru za jelo tu je i improvizovani nož. Oslikani veselim motivima junaka popularnih crtanih filmova odličan su poklon za svakog mališana. Ovakav dizajn seta za hranjenje držaće pažnju detetu tokom obroka. Kao i pojedinačno posuđe i setovi za hranjenje najčešće su izrađeni od BPA fre materijala ili od posebno obrađenih vrsta drveta kao što su vlakna bambusa. Ukoliko imate mašinu za pranje sudova ili koristite mikrotalasnu za zagrevanje hrane dobro proverite da li posude za bebe koje planirate da kupite mogu da se peru u mašini za sudove ili da se u njima zagreva hrana u mikrotalasnoj.

Jednostavna kupovina na par klikova od vas

Dokazano je da onlajn kupovina štedi vaše vreme i novac. Zato smo vam na sajtu dexy.co.rs obezbedili  i ovakav način kupovine. Dovoljno je da odaberete željenu posudu za hranjenje, set za hranjenje ili bilo šta drugo od dodatne opreme za bebe. Odabrane proizvode dodajte u korpu koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Nakon toga, u sledećem koraku ostavite svoje podatke koji se tiču same dostave  i odaberite način plaćanja, a potom i potvrditi  svoju porudžbinu. I zaista  kupovina nikada nije bila jednostavnija. Proizvode iz naše ponude možete naručiti i telefonom na broj 011/ 715-98-40, a za sve dodatne informacije možete stupiti u kontakt sa nama putem imejl-adrese: online@dexy.co.rs.