Torbe, tašne, torbice oko struka

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
ulala
6 proizvoda
Pročitajte

Torbe, tašne, torbice oko struka

Deca obožavaju da imitiraju i oponašaju starije. Njihovo ponašanje, reakcije na različite situacije, oblačenje. I baš iz tog razloga, svakako, prvo devojčice, a onda kada malo odrastu, i dečaci, požele da kao mama i tata imaju svoju torbu u kojoj bi držali samo njima važne i lične stvari.

Torbice za najmlađe

U ponudi modnog i putnog programa na sajtu dexy.co.rs kao i u Dexy co kids radnjama možete pronaći torbe, tašne, torbice oko struka ili torbice priveske po najpovoljnijim cenama i za svačiji ukus i modni trend. Čarapica torbica ili Minne torbica za rame biće sjajan poklon devojčici koja bi u svoju torbicu stavila svoje najdragocenije predmete. Supercute torbica zelena pčela ili Supercute torbica plavi robot sjajan su izbor za sve one koji su stalno u pokretu sa svojom decom. One imaju mogućnost da se zakače za pantalone, posluže kao privezak za ključeve ili postave na bicikl. Napravljene od gustog i izdržljivog materijala ove male torbice su odlično rešenje jer su veoma lake za aplikaciju i veoma zahvalne za čišćenje. Održavaju se tako što se prljavštine koje se nakupe na površini uklone vlažnom krpom ili vlažnom maramicom. Ove torbice su prosto neodoljive. Tu su i tašne i torbice sa poznatim motivima Frozen serijala koje mogu da se nose preko ramena ili oko struka.

Kvalitetne i izdržljive torbe za sve uzraste

Za uzrast dece od 7 do 8 godina starosti, izbor koji uključuje nešto veće torbe za rame, torbice oko struka kao i rančeva od platna je znatno bogatiji. Ova vrsta galanterije za decu ovog uzrasta odlično će koristiti na ekskurzijama i izletima gde će deca svoje lične stvari i novac držati blizu sebe, obezbeđene, bez bojazni da će ispasti iz džepa jakne ili pantalona. Odličan izbor je Paso torba na  jedno rame Beuniq Neon. Ova torba se, pre svega izdvaja kvalitetom izrade. Sačinjena od vodootpornih materijala sa jednim odeljkom koja pruža dosta prostora, i malim izdvojenim  džepom koji se zatvara rajsferšlusom, odlično će odgovoriti svim potrebama. Za dečake u ovom uzrastu najpopularnije su torbe koje nose oznake njihovim omiljenih klubova. Bilo da trenira fudbal ili košarku ili neki drugi sport, torba u kojoj će se spakovati i nositi svoju sportsku opremu. Ove torbe su odličan izbor i kada je u pitanju odlazak na izlet ili kraće putovanje. Sačinjene od kvalitetnih materijala one imaju dovoljno unutrašnjeg prostora. Za ljubitelje kolekcije Anekke tu su torbice, torbe za rame i torbice oko struka. One se sjajno kombinuju sa ostalim predmetima ove kolekcije predstavljaju sjajan poklon kada su devojčice uzrasta sedam, osam godina u pitanju.

Torbica kao modni detalj

Pixie Crew torbice u različitim bojama. Prednji deo torbice ukrašen je Pixie crew panelom na kome možete sami menjati, smišljati i praviti šare i oblike pomoću malih pixel kockica. Uz svaku torbicu dolazi i komplet pixel kockica koje, ukoliko poželite, možete i zasebno da dokupite. Na taj način možete menjati šare i motive na svojoj torbici kada god to poželite. Dizajniranje ove torbice može da postane i zabava za celu porodicu. Kada god je sa vama, imaćete predmet zabave i razonode u rukama.