Dnevnici, Notesi, Agende, Blokčići
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
130 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje od 1. do 30. septembra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Dnevnici, agende, notesi, blokčići

Dnevnici jedne princeze

Verovatno nema devojčice koja u nekom trenutku svog tinejdžerskog doba nije vodila dnevnik. Čuvala ga i krila kao najveće blago, i u njega upisivala sve sto bi se tog dana dogodilo. „Dragi dnevniče…“ bile bi prve reči kojima bi se započinjalo revidiranje tekućeg dana.

Nekada su devojčice svoje dnevnike pravile od svezaka i beležnica koje su pažljivo ukrašavale i iscrtavale onako kako su ih one zamišljale i kakvi su želeli da budu. Danas devojčice mogu da pronađu dnevnike najrazličitijih boja, veličine, oblika, motiva, već napravljenih prema njihovim interesovanjima i stremljenjima. U našim radnjama Dexi co kids kao i na sajtu dexi.co.rs možete pronaći najraznovrsniji asortiman koji u uključuje dnevnike za vaše drage princeze i njihove dečije tajne. Mogućnost zaključavanja malim ključićem tako da niko nema pristup tajnama samo su neke od osobina koje savremeni dnevnici imaju da ponude.

Agende - neizostavni deo svakog poslovnog čoveka

Ova vrsta kancelarijskog asortimana oduvek je bila obeležje poslovnog sveta. Reč agenda na latinskom jeziku znači zamisao te iz ovoga možemo da zaključimo da agende i služe za zapisivanje planova, važnih datuma, događaja. Mogu da budu malih, srednjih i nešto većih dimenzija, u zavisnosti od svrhe korišćenja. Iz poslovnih i organizacionih razloga agende veoma često sadrže mape gradova, pozivne brojeve domaćih i stranih gradova, adresare i slično. Sastoje se iz nekoliko delova od kojih su tri najvažnija : dnevnik, kalendar i adresar. Dexi co kids u svom asortimanu kancelarijskog pribora kao i na sajtu dexi.co.rs nudi veliki izbor agendi različitih veličina i namena. Tvrdo ukoričene, agende vrlo često bivaju izrađene sa specifičnim diskretnim umetničkim motivima te ona onome ko je upotrebljava naglašava jedinstveni stil u poslovnom svetu.  Iako danas pametni telefoni i podsetnici koje imamo na njima mogu da nam u velikoj meri olakšaju i uproste poslovne dogovore i sastanke, agende u papirnoj formi su i dalje nezamenjiva stavka svakog poslovnog čoveka.

Sa sobom uvek ponesite notes

Praktikuju se kada su u pitanju kraće poruke i sitne pribeleške. Često se naziva i beležnica jer služi za hvatanje beleški tokom razgovora koji kasnije može da bude pretočen u neki veći format. Često su izražene u tvrdom povezu, nešto manjeg formata. U poslednje vreme notesi se izrađuju u formatima dovoljno velikim da mogu da stanu u džep pantalona ili mantila. Ponekada uz notes ide i uparena olovka koja se najčešće gumicom ili na neki drugi način pričvršćuje uz korice. Na sajtu dexi.co.rs kao i u našim prodajnim objektima možete pronaći veliki izbor notesa. Oni su svojim motivima i teksturama prilagođeni svim profesijama i generacijama tako da danas imamo notese za decu koja su još u školi, specijalizovane notese za inženjere, prosvetne radnike, muzičare i druge.

Blokčići za ljubavne i sve ostale poruke

Mogu da posluže za obeležavanje stranica, da se podsetite gde ste stali, kada učite, služe za obeležavanje određene oblasti, za ispisivanje kratkih poruka ljubavne i svake druge prirode na frižideru ili zidu. Blokčići su postali neizostavna stavka svakog domaćinstva. Jednobojni, šareni, sa iscrtanim motivima, samolepljivi ili sa magnetom oni  imaju svoju namenu u svakom trenutku. Česti ih ljudi i nose sa sobom jer im služe za zapisivanje kratkih poruka ili informacija nekoj trećoj osobi. Nezamenjiv deo kancelarijskog materijala ali i radnog stola jednog školarca blokčiće ovih namena možete pronaći u našim Dexi co kids radnjama ili na našem sajtu dexi.co.rs