Flomasteri i markeri
po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Brend
Prikažite više
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
Lista: Svi proizvodi
121 proizvoda

Svi proizvodi

BESPLATNA ISPORUKA – mi plaćamo poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 1000 RSD!

Akcija traje do 31. oktobra na www.dexy.co.rs.

 

Pročitajte

Raznovrsni flomasteri i markeri za maštovite projekte vaših mališana

Ako su crtanje i bojenje jedna od omiljenih aktivnosti vaših mališana, onda su flomasteri i markeri odličan način da ih obradujete.

Nove boje i nijanse flomastera će njihove male umetničke radove učiniti još lepšim, a starijim školarcima će ovi dodaci dobro doći pri učenju i obeležavanju značajnih informacija koje treba naučiti. 

DexyCo vam donosi fenomenalan izbor flomastera i markera u okviru koga ćete pronaći savršene kreativne alate ove vrste za decu različitih uzrasta.

 

Flomasteri i markeri, za najlepše obojene crteže, ali i za učenje

Markeri i flomasteri su veoma popularni među decom, a koriste se u različite svrhe, od crtanja i slikanja do obeležavanja i pisanja.

Deca ih veoma često koriste za crtanje, slikanje i predstavljanje svojih maštovitih zamisli na papiru, a različite vrste flomastera i markera im omogućavaju da kreiraju različite efekte i stilove.

Očekuju vas od onih klasičnih flomastera sa tankim ili širokim vrhom, zatim oni pastelni specifičnih nežnih boja, makro-tipped flomasteri za detaljne crteže, pa sve do permanentnih markera za dugotrajno označavanje i bojenje i markera za belu tablu. Pored toga, tu su i mirišljavi markeri, pastelni markeri, mini markeri i brojne druge varijante ovih proizvoda.

Dolaze najčešće u setovima od 4, 5, 6, 8, 12, pa i više komada u jednom pakovanju, te imate priliku da odaberete set za koji mislite da će vašim klincima najviše odgovarati. 

Flomasteri i markeri su zanimljivi deci jer im pružaju mogućnost da izraze svoju kreativnost na jednostavan i lak način. Pomoću ovih kreativnih alata, deca mogu da stvore svoje vlastite svetove i likove, čime razvijaju svoju maštu i kreativnost.

Bilo da tražite dvostrane flomastere, one specijalne u bojama poput srebrne i zlatne, piši-briši flomastere, markere za belu tablu ili nešto slično, pogledajte DexyCo ponudu i opremite kreativni kutak vaših mališana na najbolji mogući način.