Dexyco gift kartice

Odaberi šta god želiš – nema deteta na svetu koje ne bi volelo da čuje ovu rečenicu u omiljenoj prodavnici igračaka!

Kada želite da usrećite neko dete na najlepši način, a niste sasvim sigurni da li ćete odabrati pravi poklon, najbolje rešenje je da mu date mogućnost izbora.

Bilo da je neki zaista poseban događaj u pitanju poput rođenja deteta, krštenja, Nove godine, rođendana, početka nove školske godine ili jednostavno želite da obradujete dete interesantnom igračkom, sa poklon karticom svakako ne možete pogrešiti.

Dexyco gift kartice su sjajan način i da obradujete mamu i bebu kojima su potrebna kvalitetna kolica, auto-sedište, krevetac ili možda neka sitnica. Dexyco Baby nudi najširi asortiman bebi opreme najkvalitetnijih svetskih poznatih brendova kao što su: Bugaboo, Joolz, Maxi Cosi, ABC Design, Chicco, Cybex, Twistshake, MAM, Avent, Nuk, Peg Perego, Bubaba i mnogi drugi.

Dexyco školski asortiman sa razlogom predstavlja omiljenu destinaciju za pripreme pred nove septembarske početke i poklon kartica ovim povodom predstavlja divnu čestitku! (gift kartica ovim povodom predstavlja idealan poklon)

Na DEXYCO GIFT karticu možete uplatiti iznos koji želite u našem bilo kom maloprodajnom objektu, a rok trajanja je godinu dana od trenutka uplate.


Odaberi pravi poklon, odaberi Dexyco!